Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρυσές οι αήττητες Μίνι Κορασίδες του Πανιωνίoυ!

Με το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό πανηγύρισαν οι εντυπωσιακές Κυανέρυθρες Μίνι Κορασίδες Πόλο του Πανιωνίου

Με το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό πανηγύρισαν οι εντυπωσιακές Κυανέρυθρες Μίνι Κορασίδες Πόλο του Πανιωνίου στη λήξη του τελικού του πανελληνίου πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων Κ13 2022.

Η ομάδα των κοριτσιών αγωνίστηκε στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης και με σκορ 11-6 ανέβηκαν με άνεση στο ψηλότερο βάθρο του ηλικιακού τους πρωταθλήματος!


Οι πανθηρίνες οι οποίες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα υπήρξαν αήττητες, τήρησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει στην προπονήτριά τους Ζήνα Καραγιάννη και έφεραν στη Νέα Σμύρνη την κούπα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη μιας καλά δεμένης ομάδας.

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή στις 19:30 στο κατάμεστο από τον κόσμο του Πανιωνίου κολυμβητήριο της Γλυφάδας και οι πανηγυρισμοί κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.


Η ομάδα μας αγωνίστηκε στην τελική φάση στους παρακάτω αγώνες:

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. 26 - 9
ΝΕ Πατρών – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 6 - 22
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Ολυμπιακός Αλίμου 21-10
ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 9-14
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. - Νηρέας Χαλανδρίου 24-12

ΤΕΛΙΚΟΣ: Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – ΝΟ Βουλιαγμένης 11 – 6

Ευχόμαστε πάντα χρυσές!
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας για την εξαιρετική προσπάθεια και την κατάκτηση του τίτλου!

Η Ομάδα μας:
Προπονήτρια: Ζήνα Καραγιάννη
Συνεργάτης Προπονητής: Γιώργος Κατσούλης
Αθλήτριες: Σιδηροπούλου Σοφία, Δροσοπούλου Λούσυ 1, Μπεκύρου Ελένη, Μοροχλιάδου Νικολέττα 1, Ζουρίδη Ζωή, Χρήστου Ελευθερία 1, Καραγιάννη Ανδρονίκη 8, Λιωνή Αναστασία, Νιαράκη Δήμητρα, Γυφτοχρήστου Μαρίνα, Μπίρη Μυρτώ, Μάρκου Μαριάννα, Γεωργοπούλου Ελένη, Λιωνή Εμμανουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια