Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters: 29 μετάλλια ο Πανιώνιος!

Από το τμήμα Κολύμβησης Πανιωνίου:

Από το τμήμα Κολύμβησης Πανιωνίου:

Με ρεκόρ συμμετοχών, συγκομιδής βαθμών και συλλογής μεταλλίων ολοκλήρωσε η ομάδα Masters του Πανιωνίου τη συμμετοχή της στο 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου το τριήμερο 01-03 Ιουλίου 2022.

Συνολικά με 17 κολυμβητές και κολυμβήτριες, ο Πανιώνιος κατέκτησε 29 μετάλλια (8 χρυσά, 10 αργυρά και 11 χάλκινα) και ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με 350 βαθμούς. Το προηγούμενο ρεκόρ σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον σύλλογο ήταν 12 μετάλλια και 136 βαθμοί.

Πολλά συγχαρητήρια στους κολυμβητές της ομάδας, αφού όλοι σημειώσανε ατομικό ρεκόρ σε ένα τουλάχιστον αγώνισμά τους και ειδικά στα νέα μέλη της ομάδας – Σοφία Κοκόλη, Γιάννη Κοσμίδη, Σπύρο Αυγέρη και Βαγγέλη Χατζαντουριάν – που πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνες Masters.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο και πάλι ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Βλαχαντώνη, που και σε αυτούς τους αγώνες ήταν δίπλα στους κολυμβητές του τόσο έξω από το νερό με τις συμβουλές του όσο και μέσα στο νερό, κατά την διάρκεια της κούρσας, με τις φωνές και επευφημίες του.

Επόμενο ραντεβού στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας στις 24 Ιουλίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας (Open Water) Masters.

Αποτελέσματα :



Δεν υπάρχουν σχόλια