Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποδόσφαιρο: «Tο μέγεθος του Πανιωνίου είναι τεράστιο για να το χρησιμοποιείται για μερικά κλικ»

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

"Κάθε καλοκαίρι, που πραγματοποιείται ο σχεδιασμός των ομάδων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο διαβάζουμε πολλά και για πολλούς. 

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στα οποία εμπλέκεται και η ομάδα μας που αναφέρουν με… τεράστια βεβαιότητα κινήσεις και «στόχους» για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Προφανώς η εμπορικότητα του ονόματος μας αποτελεί σίγουρα τεράστια υπόθεση-διαφήμιση, γεγονός που μας χαροποιεί ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε να γίνεται «καραμέλα» σε πληκτρολόγια μόνο για μερικά κλικ χωρίς τίποτα δεδομένο. Δεν θα το επιτρέψουμε αφενός γιατί ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχουμε ξεκινήσει το χτίσιμο της «επόμενης ημέρας» και εξετάζουμε τους πάντες και τα πάντα χωρίς ωστόσο την στιγμή αυτή να είναι τίποτα σίγουρο και αφετέρου ως ένδειξη σεβασμού στο κόσμο μας ο οποίος για οποιαδήποτε κίνηση, να είστε σίγουροι, πως θα ενημερωθεί πρώτα από εμάς και μετά από κάποια άλλη πηγή.

Κύριοι, το μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι τεράστιο για να το χρησιμοποιείται μόνο για μερικά κλικ, ας σταματήσει αυτή η παραφιλολογία, έχουμε ακόμα Ιούνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια