Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φάνης Χριστοδούλου: «Γυρίζω στον Πανιώνιο για να τον ξανακάνουμε μεγάλo!»

Όπως διαβάσετε ήδη στα panionianea.gr είναι γεγονός! Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στον Πανιώνιο

Όπως διαβάσετε ήδη στα panionianea.gr είναι γεγονός! Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στον Πανιώνιο ή πιο σωστά στον αγαπημένο του Πανιώνιο, εκεί που αγαπήθηκε και αγάπησε πολύ!

Η ζωντανή ιστορία του Ιστορικού, ο τεράστιος Φάνης, μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24, επιβεβαίωσε την επιστροφή του στον σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα ναι, είναι αλήθεια, επιστρέφω», είπε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε από την μόνιμη κατοικία του στη Νάουσα της Πάρου, για να συνεχίσει: 

«Δεν θα γυρίσω στην Αθήνα, εδώ είναι το σπίτι μου, αλλά θα πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα για να είμαι παρών στα ματς της ομάδας, να κάθομαι στον πάγκο και να κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ από το πόστο μου, ώστε να ξαναβρεθεί η ομάδα εκεί όπου ανήκει».

Τι έπεισε τον Φάνη να απαντήσει θετικά στην κυανέρυθρη πρόταση και να υποκύψει στον... πειρασμό;

«Από τις κουβέντες που έκανα με τον Θόδωρο Μικρόπουλο και τον Παναγιώτη Ηλιάδη, κατάλαβα ότι έχουν όραμα και σχέδιο για να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Πανιώνιο και να τον ξανακάνουν μεγάλο, όπως του αξίζει. Ολοι στενοχωριόμαστε που η ομάδα βρίσκεται στη Β’ Εθνική και από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν όρεξη, διάθεση και στόχους, αποφάσισα να συμπράξω. Κάτι καλό θα γίνει, είμαι σίγουρος» κατέληξε.

*Θυμηθείτε την Πανιώνια Εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος ο Φάνης Χριστοδούλου και είχε μιλήσει για τον Ιστορικό

Δεν υπάρχουν σχόλια