Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόσθεσε εμπειρία στα μετόπισθεν - Κυανέρυθρος ο Γκότoβος

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος, που απέκτησε τον Βαγγέλη Γκότοβο.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος, που απέκτησε τον Βαγγέλη Γκότοβο.

Πρόκειται για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποτέλεσε βασικότατο μέλος της Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια, μετρώντας συνολικά 29 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ 2 και Κύπελλο Ελλάδος.

Οπως καταλάβαίνει κανείς τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Κούστας από την κοινή τους παρουσία στην Κηφισιά, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα και Αιγάλεω.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκότοβου.

Ο 35χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νέστο Χρυσουπολης και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων με τους Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Αιγάλεω και Χανιά. Τις τελευταίες δυο σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα της Κηφισιάς.

Στο περιθώριο της συμφωνίας του με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ο Βαγγέλης Γκότοβος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και οπαδούς που διψάνε για διακρίσεις και επιτυχίες. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τον στόχο μας. Η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι μονόδρομος».."



Δεν υπάρχουν σχόλια