Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρoχωράει για σημαντική ενίσχυση!

Επί χάρτου βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Επί χάρτου βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Ο προπονητής Νίκος Κούστας και ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας Μπέριος δουλεύουν καθημερινά, προκειμένου να καταλήξουν στους... εκλεκτούς που θα φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα. 

Στόχος είναι να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα, με παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο κυανέρυθρο ροστερ.

Μαλιστα, οι άνθρωποι του Ιστορικού κοιτούν κυρίως την αγορά της Super League 2, ποδοσφαιριστές δηλαδή που προέρχονται από την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι που σαφώς δείχνει την πρόθεση του Πανιωνίου να βάλει στην "μηχανή" του παίκτες με με μεγάλες ικανότητες, εμπειρίες και έτοιμους να δώσουν πράγματα στην ομάδα!

Ήδη ένα όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ανδρέα Τσίπρα. Ένας ποδοσφαιριστής που από το 2014 αγωνίζεται συνεχώς στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από Καλλιθέα, Τρίκαλα, Ηρακλή, Ρόδο, Αστέρα Βλαχιώτη. 

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα των ανανεώσεων, με τον παραμονή του Δημήτρη Γροντή να έχει ήδη ανακοινωθεί και πλέον αναμένεται η συνέχεια...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια