Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηλίας Μπέριος ο νέος τεχνικός διευθυντής - Καθήκοντα γενικού αρχηγού o Νόνι Λίμα!

Τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου.

Τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ιστορικού, Ηλία Μπέριο, ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη από έναν διαφορετικό ρόλο πλέον και θα είναι πολύ άμεση η συνεργασία που θα έχει με τον προπονητή Νίκο Κούστα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ο Νόνι Λίμα, η "σημαία" του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, φέτος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηλία Μπέριο, ο οποίος είναι πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Μπέριος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη του επαφή με την Πανιώνια Οικογένεια έγινε το 1984 όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου μας.

Με τα κυανέρυθρα αγωνίστηκε από το 1984 έως το 1988 και κατέγραψε συνολικά 107 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ο Ηλίας Μπέριος, αμέσως μετά τη συνάντηση με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχε και την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα, με τον οποίο θα έχουν άμεση συνεργασία προκειμένου να οδηγήσουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά. Συγχρόνως, είχε συνομιλία και με τον Νόνι Λίμα, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Οι συστάσεις για έναν άνθρωπο που αποτελεί ζωντανή ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ μας είναι μάλλον περιττές...

Η Πανιώνια Οικογένεια καλωσορίζει εκ νέου τον Ηλία Μπέριο στις τάξεις της και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του."

Δεν υπάρχουν σχόλια