Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιότητα και εμπειρία στo κυανέρυθρο ρόστερ!

Το ροστερ του ενόψει της νέας σεζόν διαμορφώνει σιγά-σιγά ο μπασκετικός Πανιώνιος. 

Το ροστερ του ενόψει της νέας σεζόν διαμορφώνει σιγά-σιγά ο μπασκετικός Πανιώνιος. 

Οι κυανέρυθροι ήδη έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη, ενώ και ο Χρήστος Σκάνδαλος θεωρείται πλέον παίκτης του Ιστορικού, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του τμήματος "τρέχουν" τον σχεδιασμό και μάλιστα έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τρεις ακόμα ικανότατους αθλητές. 

Ο λόγος για τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ, Στέλιο Χάλαρη, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Καρδίτσα και συνάμα την άνοδο προς την Α1, έχοντας 7.6 πόντους και 5,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Κάτοικος Νέας Σμύρνης αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν και ο πολυπειρος σέντερ Σάββας Τζουγκαράκης. Τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε και εκείνος με επιτυχια στην Α2, στο Παγκράτι, με μέσους όρους 11,5 πόντων και 7,5 ριμπάουντ.

Ο τρίτος παίκτης που -εκτός απροόπτου- θα φορέσει τα κυανέρυθρα του Πανιωνίου είναι ο Αντώνης Μάντζαρης. Ο 35χρονος γκαρντ / φόργουορντ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Τρίτωνα που πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για την άνοδο στη Basket League, έχοντας 7,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια