Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bεργίνης διετίας και επίσημα!

Παίκτης του Ιστορικού και επίσημα είναι ο Δημήτρης Βεργίνης.

Παίκτης του Ιστορικού και επίσημα είναι ο Δημήτρης Βεργίνης.

Ο έμπειρος γκαρντ, ως γνωστόν εδώ και ημέρες είχε δώσει οριστικα τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανιωνίο, όμως από το Σάββατο (18/6) έγινε πλέον με κάθε επισημότητα... κάτοικος Νέας Σμύρνης!

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, με την οποία ο Ιστορικός ενισχύεται πολύ σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του παίκτη:

"Ο Δημήτρης Βεργίνης στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη διετούς συμφωνίας με τον Δημήτρη Βεργίνη ο οποίος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 15 Μαϊου του 1987. Άρχισε να παίζει μπάσκετ στα Αστέρια Πανοράματος και στο Ανατόλια και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη (δύο φορές), Μπιλμπάο, Λουκόιλ Ακαντέμικ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ (2014-2015 και 2019-2020), Απόλλωνα Πάτρας, Λαύριο, Ηρακλή και Καρδίτσα (με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League).

Έχει κατακτήσει την Euroleague το 2009 καθώς επίσης δύο πρωταθλήματα (2009 και 2010) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2010) με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες U16-U18-U20 και στην Ενόπλων.

Δήλωση Δημήτρη Βεργίνη:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου και δεν είναι τυχαίο ότι επιστρέφω για τρίτη φορά κι αφού συμφωνήσαμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου η ομάδα να νικήσει, να πετύχει το στόχο της και να φτάσει εκεί που της αρμόζει, δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία»

Στη φωτογραφία ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ με τους κ.κ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΑΔΗ που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας μπάσκετ κατόπιν συμφωνίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια