Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναβιώνουν οι Πανιώνιοι Αγώνες! (photos)

Τετάρτη (04/05/22) η αναβίωση των Πανιώνιων Αγώνων, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, την έδρα του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης.

Τετάρτη (04/05/22) η αναβίωση των Πανιώνιων Αγώνων, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, την έδρα του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης.

Ενδεικτική της βαρύτητας των Αγώνων είναι η δήλωση που παραχώρησε για λογαριασμό της Συμμετοχικής Κίνησης "Ορφέας" ο Νίκος Τσώνης, δημοσιογράφος, πρώην αθλητής Πανιωνίου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής Αγώνων:  

«Είναι μεγάλη μου χαρά η συμμετοχή μου σε αυτή την αναβίωση των αγώνων ενός μεγάλου και νοικοκυρεμένου σωματείου, όπως είναι ο Πανιώνιος, στον οποίο εκπαιδευτήκαμε ως νέοι. 

Θεωρώ ότι είναι ένα από τα υγιή σωματεία της χώρας, έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές σε όλα τα σπορ, ασφαλώς στο ποδόσφαιρο, τον στίβο, το μπάσκετ, την κολύμβηση, το πόλο, το χάντμπολ, τη γυμναστική και νομίζω πως είναι καθήκον των ανθρώπων που βρίσκονται στη διοίκηση, να συνεχίσουν αυτούς τους Αγώνες μνήμης για να τιμήσουν εκείνους που ίδρυσαν τον Πανιώνιο και αγωνίστηκαν για αυτόν και για την καλλιέργεια τόσων χιλιάδων νέων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. 

Τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για την αναβίωση των Πανιώνιων Αγώνων και παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα, τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς, καταφέρνει ο Πανιώνιος να διοργανώσει αυτούς τους αγώνες. 

Και φαίνεται ότι θα τους διοργανώσει με επιτυχία! 

Μόνο οι βραβεύσεις και τα έπαθλα στη μνήμη των ανθρώπων του Πανιωνίου, καταμαρτυρούν πόσο σημαντικές προσωπικότητες της χώρας γαλουχήθηκαν σε αυτό τον Σύλλογο! 

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πόσο σημαντικό αγώνα έδωσε ο Πανιώνιος σε δύσκολες εποχές, για να αναδειχθεί ο αθλητισμός γυναικών στην Ελλάδα. 

Επίσης, είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει αναδείξει τρεις προέδρους στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ (Γιώργο Μαρσέλο, Ηλία Μισαηλίδη και Βασίλη Σεβαστή), αλλά και πλήθος επιστημόνων στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, οι οποίοι διέπρεψαν στον αθλητισμό».

Υ.Γ. Το Πρόγραμμα των ΚΗ Πανιώνιων Αγώνων, στην φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο.



Δεν υπάρχουν σχόλια