Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στάδιο Δομοκού «Ιωάννης Γραββάνης» (photos)

 Ο Δήμος Δομοκού τίμησε την Κυριακή 1 Μαΐου  τη μνήμη του Γιάννη Γραββάνη.

 Ο Δήμος Δομοκού τίμησε την Κυριακή 1 Μαΐου  τη μνήμη του Γιάννη Γραββάνη. Με τη συμπλήρωση 10 ετών από τον χαμό του, το δημοτικό γήπεδο του Δομοκού ονομάστηκε  σε «Ι. Αθ. Γραββάνης». Μια απόφαση που είχε πάρει το δημοτικό συμβούλιο Δομοκού επί δημαρχίας Στέλιου Σύρου, όταν έφυγε από την ζωή πριν από 10 χρόνια ο αείμνηστος Γιάννης Γραββάνης, που γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στον Δομοκό παίζοντας στον Αχιλλέα Δομοκού  και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην ομάδα του Πανιωνίου.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δομοκού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια του Ιωάννη Γραββάνη, ο Βουλευτής του Σύριζα Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού Κωνσταντίνα Μητσοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού Γιώργος Λελεντζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δομοκού και η πρόεδρος του Αχιλλέα Δομοκού Μυρσίνη Μασιάλα. Το Δήμο Νέας Σμύρνης εκπροσώπησε  ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσιάπης, ο οποίος μετάφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και του Προέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρη Μισαηλίδη.

Πολλοί φίλοι του Γιάννη, παλαίμαχοι του Πανιωνίου και συμπαίκτες από το Κύπελλο Ελλάδος του ’79, παλιοί συμμαθητές, συγγενείς κι άλλοι πολλοί φίλοι από τον Δομοκό και όχι μόνο ήταν παρόντες για τον τιμήσουν. Πέρα από τους συγγενείς και φίλους στο γήπεδο  βρέθηκε  και ο εγγονός του Γιάννης (πέντε μηνών) που φέρει το όνομά του.

Αφού έγινε αγιασμός και τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με το όνομα του Ιωάννη Αθ. Γραββάνη,  έγινε φιλικός αγώνας των παλαίμαχων του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους του Αχιλλέα στην μνήμη του, ο οποίος έληξε με νίκη του Πανιωνίου 5-2. Στο αγώνα αγωνίσθηκε και ο γιος του Γιάννη Γραββάνη, Θάνος, καθώς επίσης ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λελεντζής.

Ο αείμνηστος Γιάννης Γραββάνης γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στον Δομοκό παίζοντας στον Αχιλλέα Δομοκού και εν συνεχεία έπαιξε στην ομάδα του Πανιωνίου αλλά και στην Εθνικής Ελλάδος.

Στην Α΄ Εθνική συμπλήρωσε 275 συμμετοχές και πέτυχε 14 γκολ. Φόρεσε τρεις φορές την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας το 1982, ενώ κατέγραψε συνολικά 25 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και της Εθνικής Ερασιτεχνικής το 1977.

Από αριστερά: Η Γ.Γ των παλαιμάχων Γωγώ Χρονοπούλου, η σύζυγος του εκλιπόντος Έφη Γραββάνη, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδουλου, οι γιοί του Γραββάνη Θάνος και Μιχάλης και η Πρόεδρος του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού Κων/να Μητσοπούλου






Πηγή: taepikaira.gr, mirmidones.gr και fonografos.net
Φωτογραφίες: Μιχάλης Δώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια