Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει (και) η Άννα Φωτεινού στον Ιστορικό (photo)

Ανανεώσεων συνέχεια. Παίκτρια του Ιστορικού θα είναι και τη νέα σεζόν η Άννα Φωτεινού. 

Ανανεώσεων συνέχεια. Παίκτρια του Ιστορικού θα είναι και τη νέα σεζόν η Άννα Φωτεινού. 

Η έμπειρη κεντρική έδωσε τα χέρια με την διοικούσα επιτροπή του γυναικείου Βόλεϊ του Πανιωνίου και θα ενίσχυση την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τη νέα σεζόν για να πετύχει κάτι πολύ καλό. 

Η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις της αθλήτριας: 

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Άννα Φωτεινού!

Η έμπειρη κεντρική με ύψος 1.81  αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Ιστορικού στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της preleague.

Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Πορφύρα και την Θέτιδα Βούλας! 

Η Άννα δήλωσε στο Panionios.gr:  Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη τους προς στο πρόσωπο μου.

Η απόφαση μου δεν ήταν δύσκολη, καθώς  από την προηγούμενη χρόνια είχαν ευοδωθεί οι βάσεις για την συνέχιση της  συνεργασίας μας.

Εύχομαι κ φέτος με την βοήθεια των φιλάθλων, οι οποίοι κάνουν την διαφορά να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας.

Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον άντρα μου Γιάννη για την υπομονή κ την συμπαράσταση του, γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι ο ρόλος της αθλήτριας-μητέρας είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Υγεία λοιπόν σε όλους κ καλή μας αγωνιστική χρονιά!"



Δεν υπάρχουν σχόλια