Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επίσκεψη του οπαδού της Νίκης Βόλου στην αποστολή του Πανιωνίoυ

Από το τμήμα κολύμβησης του Πανιωνίου:

Από το τμήμα κολύμβησης του Πανιωνίου:

Στο περιθώριο των κολυμβητικών αγώνων, την αποστολή του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης επισκέφτηκε εκπρόσωπος των οργανωμένων της Νίκης Βόλου, κύριος Μαστρογιάννης Παντελής.

Αφού μας καλωσόρισε, μας δώρισε ένα βιβλίο που έχει γραφτεί από Νικιώτη συγγραφέα (Βογιατζής Θανάσης) και οπαδικό υλικό της ομάδας της Νέας Ιωνίας.
Η αποστολή μας ανταπέδωσε (ομοίως), προσφέροντας το πρόσφατο βιβλίο της ιστορίας του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης και ένα λάβαρο του Συλλόγου.
Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, την αποστολή μας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου κος Φάτσης Στέργιος.
Μίλησε στα παιδιά για τους κοινούς δεσμούς που έχουν οι δύο Σύλλογοι, την αφετηρία της Μικράς Ασίας που μας ενώνει και την αδελφοποίηση των Συλλόγων μας σε όλα τα επίπεδα.
Επίσης, ο κύριος Φάτσης παρέδωσε στο αρχηγό της αποστολής μας Χρήστο Αθανασιάδη ένα μπουκάλι τσίπουρο, με ζωγραφισμένο το σήμα της Νίκης, το οποίο θα δοθεί στους ανθρώπους του ερασιτέχνη ΠΓΣΣ με πολλές ευχές για υγεία και μακροημέρευση.
Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο κύριος Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος, μέλος του ΔΣ της Νίκης και έφορος του τμήματος κλασικής & τεχνικής κολύμβησης.
Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης - Νίκη Βόλου, η προσφυγιά ενώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια