Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκος Κούστας... και επίσημα ο νέος προπονητής του Ιστορικoύ!

Προπονητής του Πανιωνίου και... τυπικά είναι από το βράδυ της Παρασκευής (27/5) ο Νίκος Κούστας.

Προπονητής του Πανιωνίου και... τυπικά είναι από το βράδυ της Παρασκευής (27/5) ο Νίκος Κούστας.

Ο 38χρονος τεχνικός, στο τελικό ραντεβού που είχε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ιστορικού και πλέον σηκώνει... μανίκια για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στον κυανέρυθρο πάγκο.

Ο Κούστας θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους Έλληνες προπονητές, έχει την εμπειρία της κατηγορίας αφού πριν από δύο σεζόν πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Super League 2 με την Κηφισιά και τώρα είναι έτοιμος για την πρόκληση του Πανιωνίου! 

Στόχος φυσικά είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία, με τον 38χρονο coach στο "τιμόνι".

Λίγο μετά την οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Πανιώνιος προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση. Αναλυτικά: 

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Κούστα.
Ο 38χρονος τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ τη νέα αγωνιστική περίοδο θεωρείται από τους πιο ανερχόμενους και φιλόδοξους της γενιάς του στη χώρα μας.
Στο παρελθόν έχει καθίσει με τεράστια επιτυχία στον πάγκο της Κηφισιάς, την οποία τη σεζόν 2020-21 οδήγησε για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες ενώ έχει προπονήσει επίσης την Κύπρο Κορυδαλλού, τον Άγιο Ιερόθεο και την ΑΕ Μοσχάτου.
Ευχόμαστε στον Νίκο Κούστα μια επιτυχημένη σεζόν με την ΟΜΑΔΑ μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια