Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επιλογή Κoύστα και το... βαρύ όνομα του Πανιωνίου!

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και λίγα 24ωρα αργότερα η πρόσληψη του Νίκου Κούστα

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και λίγα 24ωρα αργότερα η πρόσληψη του Νίκου Κούστα στην τεχνική ηγεσία του Ιστορικού. 

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, οι οποίοι έχουν αναλάβει να "τρέξουν" τον σχεδιασμό για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο της νέας σεζόν, βρίσκονται καθημερινά σε έναν "αγώνα", ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και άμεσα να συμπληρωθούν τα βασικά κομμάτια του κυανέρυθρου παζλ.

Ένα από τα πιο κυρία θέματα που έπρεπε να ολοκληρωθεί γρήγορα ήταν αυτό του προπονητή. Τα μέλη του ΔΣ του Πανιωνίου με "αστραπιαίες" κινήσεις ήρθαν σε επαφή και εν τέλει συμφωνία με τον Νίκο Κούστα, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να "χτίσει" τον Πανιώνιο της νέας απαιτητικής χρονιάς στην Γ' Εθνική. 

Ο 38χρονος coach αν και ιδιαίτερα νέος σε ηλικία, διαθέτει την εμπειρία της κατηγορίας, καθώς πριν από δύο αγωνιστικές περιόδους κατάφερε και πήρε την άνοδο με την Κηφισιά, δημιουργώντας μια πολύ καλή ομάδα και παράλληλα "φτιάχνοντας" το προφίλ ενός πολύ εργασιομανή, φιλόδοξου και ικανού προπονητή.

Οι άνθρωποι του χώρου τον χαρακτήριζουν ως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες τεχνικούς, ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου διέκριναν μιλώντας μαζί του έναν προπονητή πολύ προσηλωμένο και αποφασισμένο να πετύχει στον κυανέρυθρο πάγκο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νίκος Κούστας είχε στα χέρια του το ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, μεγαλύτερης κατηγορίας από την Γ' Εθνική, όμως ο ίδιος επέλεξε να δεχτεί την πρόταση του Πανιωνίου.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το όνομά του Πανιωνίου παραμένει βαρύ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και αποτελεί πρόκληση για κάθε προπονητή ή παίκτη να βρεθεί στη Νέα Σμύρνη και να... υπηρετήσει αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο.

Πλέον, το βάρος για τους ανθρώπους του Πανιωνίου ΓΣΣ πέφτει στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν ξεχωρίσει για την ανάληψη της θέσης και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και εκεί εξελίξεις. 

Παράλληλα, φυσικά, συνεχίζονται οι επαφές για το χορηγική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου και οικονομικά να είναι τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται τη νέα σεζόν. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια