Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ορφέας: «Στηρίξτε τoν αγώνα για έναν μεγάλο Πανιώνιο»

Ανακοίνωση από τον Ορφέα. 

Ανακοίνωση από τον Ορφέα. 

Αναλυτικα: 

"Εδώ και (πάνω από) ένα χρόνο, πολλοί εθελοντές, άνθρωποι του Πανιωνίου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δράσης, τον Ορφέα. 

Έκτοτε οι προκλήσεις δεν έχουν σταματήσει μια μέρα να μας παρουσιάζονται και να μας απασχολούν. 

Από τα θέματα που βρήκαμε ανοιχτά και έπρεπε να τακτοποιήσουμε μέχρι τα καινούρια που έσκαγαν (και σκάνε) συνεχώς λόγω των πολλών ετών αμέλειας στους περισσότερους κλάδους λειτουργίας του ερασιτέχνη. 

Η αρχή μας ήταν και είναι η διαφάνεια και η τακτική επικοινωνία - ενημέρωση της βάσης, του κόσμου της ομάδας ενώ παράλληλα προσπαθούμε να εμπλέξουμε, με εμας τους ίδιους ως παράδειγμα, όσο περισσότερο Πανιώνιο κόσμο γίνεται με τα κοινά. 

Μέχρι στιγμής πολλά απ’ όσα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τα φέραμε σε επιθυμητό επίπεδο, τα τακτοποιήσαμε αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα των κόπων μας. 

Βασικό πρόβλημα στην γρήγορη ανάκαμψη του Συλλόγου είναι οι εξωγενείς παράγοντες που παρουσιάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό επηρεάζοντας την ομαλή λειτουργία και εργασία μας.

Ο κορωνοϊός ήταν ένα μεγάλο χτύπημα με σημαντική απώλεια εσόδων για τον Σύλλογο. 

Τώρα, είναι η αισχροκέρδεια της βιομηχανίας παραγωγής και πώλησης ενέργειας (ρεύμα και πετρέλαιο). 

Αποφασίσαμε ν’ ανοίξουμε το θέμα δημόσια, στον κόσμο της ομάδας, για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της νέας πρόκλησης που ήρθε να μας χτυπήσει την πόρτα. 

Ενδεικτικά, το 2018-19 (τελευταία κανονική χρονιά προ πανδημίας) ο Σύλλογος πλήρωσε σε ρεύμα, για 12 μήνες, (Σεπτέμβρης 2018 -Αύγουστος 2019) €45.546,22. 

Φέτος, σε οκτώ μήνες (Σεπτέμβρης 2021 - Απρίλης 2022) έχουμε ήδη καταβάλει €102.500.00 και αναμένεται να κλείσουμε τη χρονιά στα επίπεδα του + €140.000.00! 

Ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει πως αυτά τα νούμερα εκτροχιάζουν τα οικονομικά του Συλλόγου. 

Για να μην αναφέρουμε και την αύξηση στις τιμές του πετρελαίου που έχουν εκτοξεύσει κατά +50% τα έξοδά μας σε αυτό το κομμάτι. 

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος τις ήδη σημαντικές απώλειες σε αθλητές (και συνδρομές) λόγω πανδημίας (για παράδειγμα στην Κολύμβηση που υπήρχαν φοβεροί περιορισμοί αριθμού αθλητών ανά διαδρομή), την καταστροφή της αίθουσας της ενόργανης, την πτώση της τέντας του γηπέδου Κορωναίος, την φτωχοποίηση της μέσης οικογένειας και αρκετούς ακόμα παράγοντες που δεν είναι της παρούσης. 

Καλούμαστε λοιπόν, ως Ορφέας, ως Πανιώνιος να βρούμε νέες λύσεις, νέους τρόπους να υπερβούμε τ’ ανυπέρβλητα. 

Ζητούμε από τον κόσμο να στηρίξει. Με συνδρομές στον ερασιτέχνη, με εθελοντική εργασία, με ιδέες. 

Είμαστε μια ανοιχτή, συμμετοχική διαδικασία. Ήδη έχουμε πετύχει πολλά. Θέλουμε όμως να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. 

Ανεβείτε μαζί μας στο όμορφο ταξίδι της αναγέννησης του ΠΓΣΣ, όχι περιμένοντας κάποιον να το κάνει αλλά δημιουργώντας μαζί μας το αύριο. 

Όσο αφορά τη νέα αυτή κρίση, η απάντησή μας ως Πανιώνιος είναι να πράξουμε γι’ ακόμα μια φορά υπερ της κοινωνίας και των παιδιών μας. Υπερ της οικογένειας που τα βγάζει πέρα δύσκολα. 

Τώρα που πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν σοβαρή αδυναμία να καταβάλουν τις συνδρομές των παιδιών τους αποφασίσαμε να μειώσουμε το κόστος τους. 

Σύντομα, οι γραμματείες των αθλημάτων θα ενημερώσουν για οικονομικές προσφορές που θα δοθούν για το μήνα Ιούνιο. 

Στηρίξτε τον αγώνα του Ορφέα για έναν μεγάλο Πανιώνιο. Πάρτε θέση με όποιον τρόπο μπορείτε και επιθυμείτε. 

Μέχρι να βρούμε τον ουρανό .."

Δεν υπάρχουν σχόλια