Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε σαν Πάνθηρας, λύγισε στo φινάλε!

Οι "Πάνθηρες" του Κώστα Δήμου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κόντρα στην Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όμως ητ...

Οι "Πάνθηρες" του Κώστα Δήμου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κόντρα στην Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όμως ηττήθηκαν με 9-8.

Το σκορ ήταν στο 8-8, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην τελευταία τους επίθεση να σκοράρουν, ο Πανιώνιο στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την μπάλα και έτσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη στην διαδικασία των πέναλτι.

Πάντως, όλοι οι παίκτες του Ιστορικού έδωσαν και την ψυχή τους στην πισίνα, έπαιξαν στα ίσια τον πολύ ισχυρό αντίπαλο τους, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί στα σημεία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο κολυμβητήριο έδωσαν βροντερό "παρών" αρκετοί οπαδοί του Πανιωνίου, μετατρέποντας την Βουλιαγμένη σε... Νέα Σμύρνη.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/5) στις 20:30 στη Νέα Σμύρνη. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (18/5) στις 18:00 στον Λαιμό.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-2, 2-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς 1, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Δεν υπάρχουν σχόλια