Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mας πήρες τα μυαλά!!!

Συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο οι Πάνθηρες του Δήμου. Νίκησαν με 8-7 την Βουλιαγμένη στην "καυτή" Νέα Σμύρνη και έφεραν στα ίσια τ...

Συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο οι Πάνθηρες του Δήμου. Νίκησαν με 8-7 την Βουλιαγμένη στην "καυτή" Νέα Σμύρνη και έφεραν στα ίσια την σειρά των ημιτελικών (1-1).

Μαχητικός ο Πανιώνιος, δεν τα παράτησε λεπτό στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-7 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1, με το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (18/5, 18:00) στον Λαιμό να κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου βρέθηκαν πίσω με 4-3 στην αρχή, ανάκτησαν το προβάδισμα και από το 5-4 και μετά βρίσκονταν συνεχώς μπροστά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν εξαιρετική λειτουργία στον παραπάνω, όπου πέτυχαν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα γκολ τους, ενώ και ο Κώστας Λυμαράκης ήταν «βράχος» στο τέρμα και οργάνωνε μία τρομερή άμυνα. Ο ΝΟΒ από την άλλη, στερήθηκε τον τραυματία από τον πρώτο αγώνα Στάθη Καλογερόπουλο.

Το 8-6 έγινε από τον Τάκη Δήμου. Ο Λυμαράκης έκανε μία καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Καπότση στον παραπάνω του ΝΟΒ, που κράτησε τη διαφορά στα δύο γκολ. Στο τελευταίο λεπτό, η Βουλιαγμένη κέρδισε άλλη μία αποβολή και ο Κόλιανιν κάλεσε το δεύτερο τάιμ άουτ, με τον Καπότση να μειώνει στο 8-7 στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Στην τελευταία επίθεση των «μπέμπηδων», ο χρόνος επίθεσης έληξε και η νίκη ήρθε για τον Πανιώνιο. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο ο κυανέρυθρος κόσμος ξέρει να δημιουργεί, "σπρόχνωντας" την ομάδα στην μεγάλη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-1, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Μαυράκης, Καλαϊτζής 4, Μουρατίδης, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια