Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε το «1-0» η Πανιωνάρα στους μικρούς Τελικούς

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Πανιώνιος νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Πανιώνιος νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης με συνολικό σκορ 17-16 και έκανε το "1-0" στην σειρά των μικρών Τελικών της Α1 Ανδρών.

Οι κυανέρυθροι αν και εμφάνισαν σημάδια κόπωσης από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη, τελικά στα σημεία που έπρεπε είχαν καθαρό μυαλό και έτσι πήραν την σημαντική νίκη. 

Θυμίζουμε ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο για τη νέα σεζόν, η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες με την ομάδα που θα φτάσει σε αυτές να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και την ηττημένη της διαδικασίας εκείνο που οδηγεί στο Euro Cup.

Το δεύτερο ματς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (24/5, 21:00) στην έδρα του Απόλλωνα στο Σεράφειο κολυμβητήριο, ενώ αν χρειαστεί και 3ο αυτό θα γίνει και πάλι στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη (26/5) στις 20:30.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι, δεν είχε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο οκτάλεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι επανήλθαν στα δικά γνωστά τους αγωνιστικά επίπεδα, αντέδρασαν όπως έπρεπε και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος σημείωσε έξι τέρματα, δέχτηκε μόλις δύο και ουσιαστικά σε εκείνη την περίοδο έπιασε τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει ξανά το ματς στα ίσια, με τους παίκτες του Δήμου αν και πήραν αρκετές φορές κεφάλι δύο τερμάτων, να μην καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε ο Απόλλωνας πήρε εκείνος προβάδισμα με ένα γκολ (12-13).

Ο Πανιώνιος 8 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στο τέλος του το παιχνίδι μπόρεσε να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 13-13, με τον Απόλλωνα στην τελευταία επίθεση του αγώνα να μην μπορεί να κάνει ουτε σουτ και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι κυανέρυθροι έδωσαν ότι είχαν στην πισίνα, όμως η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια κόντρα στην Βουλιαγμένη ήταν φανερό πως έχει φέρει κόπωση στην ομάδα.

Στα πέναλτι, λοιπόν, ο Λιμαράκης ήταν καθοριστικός, έπιασε δύο εκτελέσεις των αντιπάλων του, από πλευράς Πανιωνίου δεν αστόχησε κανείς και έτσι με 4-3 στα πέναλτι και συνολικό σκορ 17-16 ο Ιστορικός πήρε τη νίκη και έκανε το "1-0" στην σειρά των μικρών Τελικών της Α1 Ανδρών.

Πανιώνιος ΓΣΣ - Απόλλων Σμύρνης 17-16 (κ.δ. 13-13)

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 6-2, 3-5

Πέναλτι: 4-3 

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Βίσκοβιτς: Απόκρουση Λιμαράκης, Mοσκόφ: 1-0 (14-13), Αλαμάνος: 1-1 (14-14), Κοπελιάδης: 2-1 (15-14), Γαρδίκας: 2-2 (15-15), Δήμου: 3-2 (16-15), Γούνας: 3-3 (16-16), Καλαϊτζής: 4-3 (17-13), Γκουσάροφ: Απόκρουση Λιμαράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Μοσκόφ 7, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Καβουσανός, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Δραγώνας, Τουρκομένης. Κότσκαρ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια