Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο γήπεδο του Πανιωνίου ο Στέλιος Πέτσας - Έκανε αυτοψία στα έργα και ενημερώθηκε για το «Αργύρης Κορωναίος» (video)

Το γήπεδο του Πανιωνίου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (28/04) ο Στέλιος Πέτσας, με σκοπό να κάνει αυτοψία στα έργα που γίνονται στις κερκί...

Το γήπεδο του Πανιωνίου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (28/04) ο Στέλιος Πέτσας, με σκοπό να κάνει αυτοψία στα έργα που γίνονται στις κερκίδες της Θύρας 1-2 και 3. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αφού πρώτα περιηγήθηκε στους χώρους του γηπέδου, είδε από κοντά πως προχωρούν τα έργα στεγανοποίησης, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών από τον αρμόδιο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Ηλία Βασίλα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως όλα κυλούν ομαλά και σύντομα το έργο θα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π. Συρίγος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Δ. Κονιδάρης, αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος, Σταύρος Τζουλάκης, ενημέρωσαν τον κ. Πέτσα για το γήπεδο Μπάσκετ «Αργύρης Κορωναίος» το οποίο κατέρρευσε μετά την έντονη χιονόπτωση το χειμώνα και ζήτησαν τη συνδρομή του Υπουργείου για την αποκατάσταση του.

Φυσικά, άπαντες αναμένουμε να υπάρξει όσο πιο άμεση λύση γίνεται, ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές.

Εκτός από τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη, παρόντες ήταν επίσης οι: Διονύσης Κονιδάρης -Αντιδήμαρχος, Πολύδωρος Συρίγος -Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Δημήτρης Οικονόμου -Δημοτικός Σύμβουλος και Ιωάννης Καραγιάννης -Γεν.Διεθυντής ΚΕΔΕ. 

Δείτε το σχετικό βίντεο με την επίσκεψη του κ. Πέτσα στο γήπεδο του Πανιωνίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια