Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του "Αργύρης Κορωναίoς"»

Στην επίσκεψη του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών , Στέλιου Πέτσα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε ο Πολύδωρος Συρίγος.

Στην επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε ο Πολύδωρος Συρίγος.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νέας Σμύρνης έκανε το παρακάτω σχετικό ποστάρισμα στα social media.

Αναλυτικά: 
"Η σημερινή επίσκεψη του αν.Υπουργού Εσωτερικών κου Σ.Πέτσα ,στην πόλη μας,σηματοδοτεί μια σειρά νεων χρηματοδοτήσεων και εργων για την τοπική μας κοινωνία.

Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του υπουργού για το εργο ανακατασκευής και στεγανοποίησης των κερκίδων του Πανιωνίου που ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, επισκεφτήκαμε τον χώρο που βρισκόταν το κατεστραμμένο πλέον, κλειστό γηπεδο Αρ.Κορωναίος.

Ο υπουργός ανακοίνωσε χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του ,εδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για μελλοντική ανακαίνιση ολων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανιωνίου και σε συσκεψη που ακολουθησε ανακοίνωσε την άμεση έγκριση τριών προτάσεων του Δημου μας από το αυτοδιοικητικό πρόγραμμα χρηματοδότησης Α.Τρίτσης.

Τα καλυτερα ερχονται.Ο αγώνας μας και οι διεκδικήσεις μας έπιασαν τόπο . Με συνέπεια λόγων και πράξεων το υπ.Εσωτερικών αφουγκράζεται τα προβλήματα και τα θέλω της Ν.Σμύρνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια