Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άγιος Νικόλαος: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Ρoυφ

Άρθρο της καλής δημοσιογράφου από την Κρήτη, Ειρηνής Σαμαριτάκη, για το πως ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άγιος Νικόλαος

Άρθρο της καλής δημοσιογράφου από την Κρήτη, Ειρηνής Σαμαριτάκη, για το πως ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άγιος Νικόλαος, ενόψει ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ. Παιχνίδι που ο Πανιώνιος θέλει νίκη των Κρητικών και φυσικά νίκη δική του με τον Άρη Σούδας, ώστε να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Αναλυτικά το άρθρο: 

"Με στόχο τηννίκη ο ΑΟΑΝ ολοκλήρωσε το Σάββατο (2/3) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ. 

Ο Νίκος Σουργιάς έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες ενώ δεν θα κάνει αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι. 

Παρότι η ομάδα του Αγίου Νικολάου πλέον δεν έχει κίνητρο αφού έμεινε πίσω στην βαθμολογία, θέλει να κλείσει με νίκη την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μετά την βαριά ήττα από την Αναγέννηση και την σκληρή ανακοίνωση των φιλάθλων της, που ζήτησαν από τους παίκτες να μην αφήσουν τον ΠΑΟ Ρουφ να κάνει φιέστα στο γήπεδο τους, στόχος τους πλέον είναι μόνο η νίκη. Μια νίκη που θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου την Τετάρτη. 

Στο γήπεδο αναμένεται να είναι αρκετός κόσμος ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν υπάρξουν και φίλαθλοι της ομάδας του Ρουφ που τις προηγούμενες μέρες κάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου για το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια