Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν έβαλε το χέρι του ο Άγιος (Νικόλαoς)...

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ιστορικός στην Γ' Εθνική, επικρατώντας με 2-1 του Άρη Σούδας.

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ιστορικός στην Γ' Εθνική, επικρατώντας με 2-1 του Άρη Σούδας.

Οι κυανέρυθροι περίμεναν παράλληλα το... θαύμα από τον Άγιο Νικόλαο, όμως ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Ρουφ νίκησε 2-0 την ομώνυμη ομάδα και έτσι ο Πανιώνιος τερμάτησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κάτι που σημαίνει πως και η επόμενη χρονιά θα τον βρει στην τρίτη κατηγορία.

Στα του αγώνα, ο Πανιώνιος ήταν σε όλη την διάρκεια καλύτερος από τον αντίπαλο του, δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση όμως χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κατάφερε και έφτασε στην επικράτηση. 

Οι κυανέρυθροι, αφού έχασαν πρώτα αρκετές ευκαιρίες, σκόραραν στο πρώτο 45λεπτο με τον Πίσπα στο 40', ενώ ο ίδιος παίκτες στο 59' έκανε το 2-0.

Οι φιλοξένουμενοι στο 71' σε μία από τις ελάχιστες φορές που πάτησαν περιοχή κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με γκολ του Σκοπελίτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ 2-1

Καρέ-καρέ οι φάσεις του αγώνα

Α’ Ημίχρονο

2’ Πρώτη καλή φάση για τον Πανιώνιο εκτέλεση κόρνερ του Γροντή γυριστό του Λιούμη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βροντάκη.

12’ Ατομική προσπάθεια του Διονέλλη, ο οποίος πάσαρε στο Γροντή του οποίου η προσπάθεια μέσα από την περιοχή κόντραρε σε αμυντικό του Άρη Σούδας με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

17’ Εκτέλεση φάουλ του Γροντή, ο Πίσπας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σκοράρει καλή στιγμή για τον Ιστορικό.

23’ Ακυρώθηκε γκολ για τον Πανιώνιο, όταν ο Λιούμης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Αρχηγός του Πανιωνίου Γιάννης Κοντοές δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ωραιόπουλο για διαμαρτυρία.

25’ Πολύ καλή σέντρα του Κοντοέ ο Λιούμης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Άρη Σούδας, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Βροντάκη.

28’ Σέντρα του Κοντοέ, προβολή του Λιούμη, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Βροντάκη.

32’ Σουτ του Διονέλλη μπλόκαρε ο Βροντάκης.

37’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Εκτέλεση φάουλ του Γροντή κεφαλιά του Κοντοέ απέκρουσε με δυσκολία ο Βροντάκης.

40’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανοίγει το σκορ με τον Σωτήρη Πίσπα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον πορτιέρε του Άρη Σούδας Βροντάκη.


Β’ Ημίχρονο

50’ Ο Λιούμης πάτησε για τον Κοντοέ, ο οποίος σούταρε από ύψος της περιοχής του Άρη Σούδας, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Βουλγαράκη.

53’ Πάσα του Διονέλλη με την μπάλα να φτάνει στο Μούντριχα, του οποίου το σουτ αποκρούει σωτήρια ο Βουλγαράκης.

59’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του Ιστορικού. Ο Γροντής βρήκε με πάσα μόνο του τον Πίσπα, ο οποίος με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Ο Πίσπας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

63’ Σέντρα του Κοντοέ κεφαλιά του Πίσπα η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Άρη Σούδας.

69’ Ωραία συνεργασία Διονέλλη και Μπρέγκου, με τον τελευταίο  να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Βουλγαράκη.

71’ Γκολ για τον Άρη Σούδας, ο οποίος μειώνει το σκορ σε 2-1 με τέρμα του Σκοπελίτη.

90' Σουτ του Κουτσουπιά, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης (84' Κραβαρίτης), Κοντοές (84' Σπάρταλης), Παντίδος, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου (70’ Κράσι), Λιούμης (84' Κουτσουπιάς), Μούντριχας (62’ Μπρέγκου).

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (Γιώργος Φραγκέδης): Βροντάκης (45’ Βουλγαράκης), Κοκκινάκης, Βαρδάκης, Στεφανίδης, Σοφούλης, Ιμέρι, Παπαδάκης, Πιπεράκης, Τσίτας (45’ Βασιλάκης), Ροκάκης, Αμαραντίδης (45’ Τσίγκας).

Διαιτητής: Μαρ. Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ιορ. Καρεκελές (Πειραιά), Π. Παπαδόπουλος (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Γ. Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια