Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Βρισκόμαστε σε άτυπη oμηρία»

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στην Αθήνα την ολλανδική Ουτρέχτη και δίνει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τους Ολλανδούς στην Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στην Αθήνα την ολλανδική Ουτρέχτη και δίνει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τους Ολλανδούς στην Νέα Σμύρνη. Ο Κώστας Δήμου και οι παίκτες του προετοιμάζονται για τον αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι οφ που αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό και προκαλεί προβληματισμό στην οικογένεια των κυανέρυθρων.

Ο λόγος είναι γνωστός. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα – αφού η υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία του αθλητικού δικαστή – ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Πανιωνίου. Ο ΠΑΟΚ, που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στον αγώνα με το Περιστέρι ή το Περιστέρι που έχει προσφυγή στην δικαιοσύνη και ζητάει δικαίωση;


Ο Κώστας Δήμου μιλάει για μία άτυπη ομηρία του ίδιου και των παικτών του.


«Καλό Πάσχα σε όλη την οικογένεια της ελληνικής υδατοσφαίρισης» τονίζει στο pisina.net και προσθέτει:

«Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή. Φιλοξενούμε στην Αθήνα την Ουτρέχτη από την Ολλανδία και κάνουμε καλά φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά θα ξεκουραστούν για λίγες μέρες και θα επαναρχίσουν τις προπονήσεις την Τρίτη.


Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα παιχνίδια των πλέι οφ που αρχίζουν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Μέχρι στιγμής - και εύχομαι να μην διαφοροποιηθεί αυτό - είμαστε όλοι παρόντες, χωρίς προβλήματα από ιώσεις και τραυματισμούς.


Παράλληλα όμως βρισκόμαστε σε μία άτυπη ομηρία. Αναφέρομαι στο θέμα των ημερών που έχει σχέση με την έκβαση του αγώνα Περιστερίου – ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως η υπόθεση βρίσκεται στον αθλητικό δικαστή και φυσικά υπάρχουν ερωτηματικά. Αυτό αποτελεί πρόβλημα για όλους μας στον Πανιώνιο. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά τον αντίπαλό μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία για να πετύχουμε το στόχο της χρονιάς.

Θέλω να ευχηθώ στο χώρο μας αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία, υγεία, μακριά από κορονοϊό και πολέμους. Να μπορέσουμε τον Μάιο να απολαύσουμε ποιοτικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια