Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα κoρίτσια ξέρουν τι σημαίνει Πανιώνιος, ηταν εκπληκτικές»

Τα κορίτσια του μπασκετικού Πανιωνίου, με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη , πέτυχαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Α2.

Τα κορίτσια του μπασκετικού Πανιωνίου, με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη, πέτυχαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Α2.

O coach της ομάδας, Σωκράτης Παπαζαφειρόπουλος (μαζί με τον Αλέξη Δενδρινό), λίγη ώρα μετά το μεγάλο "διπλό", μίλησε στα panionianea.gr και αποθέωσε τις παίκτριες του.

"Κάναμε το καλύτερο ματς της σεζόν. Το αξίζανε τα κορίτσια γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρόνια. Έβαλαν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, ηταν εκπληκτικές", ήταν τα πρώτα του λόγια, για να συνεχίσει: 

"Από την πρώτη στιγμή της σεζόν το πιστεύαμε. Είναι κορίτσια γηγενή που ξέρουν τι σημαίνει Πανιώνιος. Το δηλώσαμε με την Αθηνά και στην εκπομπή. 

 Όσον αφορά εμένα ο Πανιώνιος ειναι η οικογένεια μου. Εχω μεγαλώσει εδώ. Ξέρω τι σημαίνει να εισαι μέλος αυτής της ομάδας. Οποτε ακόμα και μετά το κακό αποτέλεσμα με την Καλαμάτα ξέραμε ότι από την στιγμή που είναι στο χέρι μας θα τα καταφέρουμε. Όπως κι έγινε! Θελουμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε! 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Ευχαριστούμε τον κύριο Λάζαρη για την οικονομική στήριξη στο τμήμα τις στιγμες που υπήρξαν δυσκολίες".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια