Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρόπουλος-Ηλιάδης: Οι δύο άνδρες που παίρνουν το κυανέρυθρo «τιμόνι» στo μπάσκετ

Ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με τους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιά...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με τους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη.

Οι δύο άνδρες θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν, με στόχο να την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει. Αρχικά να έρθει η άνοδος στην Α2 και εν συνεχεία να έρθουν τα καλύτερα.

Τα panionianea.gr έκαναν ρεπορτάζ για τους δύο νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν το "τιμόνι" του τμήματος μπάσκετ και σας τo παρουσιάζουν...

Ο Θεόδωρος Μικρόπουλος είναι επιχειρηματίας που κατά βάση δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών συμβάσεων και μεσιτικών ως Ship Broker ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται ως συμμέτοχος στην εταιρεία Cosmorama.

Η ναυτιλιακή εταιρεία που διευθύνει δραστηριοποιείται στον χώρο διακίνησης φορτίων από το 1966 και είναι μία αξιοσέβαστη εταιρεία του κλάδου με πελάτες κυρίως μεγάλες εισηγμένες εταιρείες του εξωτερικού, διακίνησης φορτίων και αγαθών.

Ο κύριος Μικρόπουλος βρίσκεται στην εταιρεία από το 1988 και πλέον εδώ και αρκετά χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Οι συνεργάτες του και όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν να πούνε τα καλύτερα λόγια, περιγράφοντας έναν άνθρωπο ήρεμο και χαμηλών τόνων, αξιόπιστο και ευθύ σε όλες του τις συνεργασίες.

Είναι παλιός Νέο Σμυρνιός και δηλωμένος Πανιώνιος με ιδιαίτερη αγάπη στον μπασκετικό Πανιώνιο των μεγάλων εποχών.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως (και) την φετινή χρονιά, χωρίς να αποτελεί διοίκηση, έδωσε σημαντικές οικονομικές βοήθειες στο μπάσκετ του Ιστορικού, ενώ προσέφερε τα μέγιστα και στην ομάδα ποδοσφαίρου με τα ταξίδια που είχε να κάνει στην Κρήτη. Ο Παναγιώτης Ηλιάδης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ταξιδιών Cosmorama και συνεργάτης με τον κύριο Μικρόπουλο.

Ο κύριος Ηλιάδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους ταξιδιωτικούς πράκτορες με παρουσία για 30 χρόνια σε μεγάλους οργανισμούς, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και μιλάει 4 γλώσσες.

Η εταιρεία Cosmorama που διευθύνει θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα πρακτορεία ταξιδίων με μεγάλες συνεργασίες, διακρίσεις και βραβεύσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Οι συνεργάτες του περιγράφουν έναν άνθρωπο προσηνή και ευφυή και έχει την φήμη ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στην συγκεκριμένη αγορά.

2 σχόλια

  1. Πολύ μεγάλη ικανοποίηση από μια τέτοια είδηση. Μακάρι να έχουμε κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο. Μυρίζει υγεία μυρίζει ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά για το ρεπορτάζ και την ενημέρωση!Επιτέλους μια ΚΑΛΗ είδηση για τον πολύπαθο μπασκετικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ!Μακάρι να είναι άνθρωποι με φιλοδοξία και μεράκι!Ο Πανιώνιος δε χρειάζεται τρέλα λεφτά!Ανθρώπους νοικοκυραίους και οργανωτικούς χρειάζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή