Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποδοσφαίρο για μπάσκετ: Χαιρετίζουμε την συμφωνία με τον κ. Μικρόπουλο

Την συμφωνία του Πανιωνίου με τον κ. Μικρόπουλο για το μπάσκετ του Ιστορικού χαιρετίζει με ανακοινωση του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. 

Την συμφωνία του Πανιωνίου με τον κ. Μικρόπουλο για το μπάσκετ του Ιστορικού χαιρετίζει με ανακοινωση του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. 

Αναλυτικά:

"Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για την συμφωνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ με τον κύριο Θεόδωρο Μικρόπουλο ώστε να αναλάβει το τμήμα του ανδρικού μπάσκετ. 

Ως διοικούσα επιτροπή χαιρετίζουμε την συμφωνία αυτή και ευχόμαστε κάθε καλό σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα και στην ομάδα ποδοσφαίρου την οποία στήριξε μέσω του ταξιδιωτικού του πρακτορείου COSMORAMA σε μια αγωνιστική περίοδο με πάρα πολλά ταξίδια.

Ευχόμαστε τόσο στον κύριο Μικρόπουλο όσο και στον κύριο Ηλιάδη επιτυχίες και να πετύχουν σύντομα την επιστροφή του μπασκετικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην φυσική του θέση! Θα είμαστε δίπλα τους, καλή αρχή!"

1 σχόλιο

  1. Thank you for sharing useful information with us. please keep sharing like this. And if you are searching a unique and Top University in India, Colleges discovery platform, which connects students or working professionals with Universities/colleges, at the same time offering information about colleges, courses, entrance exam details, admission notifications, scholarships, and all related topics. Please visit below links:

    Amity University in Mumbai

    Parul University in Vadodara

    Babu Banarasi Das University in Lucknow

    GD Goenka University in Gurugram

    The NorthCap University in Gurugram

    ΑπάντησηΔιαγραφή