Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στόχος η 4αδα και η έξοδος στην Ευρώπη»

Η  ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Πανιωνίου κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του πρωταθλήματος της Α1

Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Πανιωνίου κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του πρωταθλήματος της Α1 στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης. 

Οι Νεοσμυρνιώτες σε ένα μήνα καλούνται να αντιμετωπίσουν – με πλεονέκτημα έδρας – τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – ΠΑΟΚ για να υλοποιήσουν τον στόχο της χρονιάς και να βρεθούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Κώστα Δήμου, εκφράζεται σήμερα στο pisina.net και υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια αναμένεται να είναι αμφίρροπα και εκτιμά ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι πανέτοιμοι όταν χρειαστεί για την υλοποίηση του στόχου.


«Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα - τονίζει - όπου πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να τελειοποιήσουμε αυτά που προσπαθούμε να κάνουμε σαν ομάδα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα σωματικά αλλά και πνευματικά για τα δύσκολα ματς που έρχονται .


Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε - συνεχίζει - ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την είσοδο μας στην 4αδα που μας δίνει και ένα ευρωπαϊκό εισητηριο . Σαν ομάδα έχουμε το ταλέντο και την ικανότητα να το πετύχουμε .


Πιστεύω πολύ σε εμάς - καταλήγει - και θεωρώ ότι αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο θα τα καταφέρουμε. Βέβαια σε αυτό το σημείο όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και δεν μπορείς να χρίσεις κάποιον φαβορί , επομένως όποιος παρουσιαστεί πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση τον Μάιο θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης».

Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια