Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«X»αμένος στο Ρουφ με πολλά κυανέρυθρα παράπονα!

Δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από το Ρουφ ο Πανιώνιος, έμεινε στο 1-1 με τον τοπικό ΠΑΟ και έμεινε πισω στο "κυνήγι&quo...

Δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από το Ρουφ ο Πανιώνιος, έμεινε στο 1-1 με τον τοπικό ΠΑΟ και έμεινε πισω στο "κυνήγι" της κορυφής.

Οι παίκτες του Σταυρακόπουλου πάλεψαν, έδειξαν πως ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και έτσι δεν έφυγαν με το πολυπόθητο "διπλό".

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, όμως μετά το τέρμα που σημείωσαν έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, γύρισαν πίσω, έδωσαν το δικαίωμα στο Ρουφ να το πιστέψει και εν τέλει δέχτηκαν την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Στην "επανάληψη" οι παίκτες του Πανιωνίου ουσιαστικα έπαιξαν στο "μισό" γήπεδο το Ρουφ, είχαν δοκάρι με τον Βλάχο, είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με Πίσπα και Ξυγκόρο, όμως το γκολ της νίκης δεν ήρθε.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για την φάση του Πίσπα, όπου οι κυανέρυθροι θεωρούν πως η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή της εστίας, με διαιτητή και επόπτη να μην δείχνουν σέντρα. Έντονα παράπονα υπήρξαν και για μία φάση στο φινάλε, όπου στον Πανιώνιο ζήτησαν χέρι αμυντικού του ΠΑΟ Ρουφ μέσα στην περιοχή

Στο φινάλε οι περίπου 450 οπαδοί του Πανιωνίου που έδωσαν βροντερό "παρών" στο Ρουφ χειροκρότησαν την ομάδα, παρά το όχι καλό αποτέλεσμα και άπαντες έδωσαν την "υπόσχεση" να διεκδικήσει ο Ιστορικός την άνοδο έως το φινάλε. Βέβαια, πλέον όλα είναι στο χέρι του Ρουφ και ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει έως το φινάλε μόνο νίκες και να περιμένει "άσχημα" αποτελέσματα του ΠΑΟ Ρουφ.

Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε δύο φορές αρχικά με Βλάχο και Πισπα και τελικά άνοιξε το σκορ ο Λιουμης στο 11'.

Μετά από σέντρα-σουτ του Πισπα, ο Λιούμης μπήκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν το Ρουφ να παίρνει την κατοχή της μπάλας και κυρίως με σέντρα επιχείρησε να απειλήσει την άμυνα,του Πανιωνίου. 

Στο 39' οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Βεναρδου, μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε και στο 57' έφτασε μια ανάσα από το γκολ. 

Ο Βλάχος έκανε το σουτ,η μπαλα σταμάτησε στο δοκάρι, ο Πισπας πήρε το "ριμπάουντ" έκανε το σουτ, με,τους αμυντικούς του Ρουφ να διώχνουν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Οι παίκτες του  Ιστορικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή της εστίας, με επόπτη και διαιτητή να δείχνουν ότι δεν υπάρχει γκολ.

Στο 84' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Ξυγκορος μέσα από την περιοχή και ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

Το φινάλε βρήκε τους ανθρώπους του Πανιωνίου να εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους προς την διαιτησία, με όλους τους κυανέρυθρους να "πέφτουν" επάνω στην τριάδα των διαιτητών.

ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ LIVE ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ PANIONIANEA.GR.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καπουταγλης, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Διονέλλης (51' Ξυγκόρος), Βλάχος (75' Γκίνο), Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου (75' Παντίδος), Μενσά, Λιούμης (75' Κράσι). 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια