Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα ο κόσμος σου! (photos)

Μπορεί ο Ιστορικός να αγωνίζεται σε μία κατηγορία που δεν του αρμόζει και δεν είναι για το μέγεθος του, ωστόσο ο κόσμος του συλλόγου ακόμα κ...

Μπορεί ο Ιστορικός να αγωνίζεται σε μία κατηγορία που δεν του αρμόζει και δεν είναι για το μέγεθος του, ωστόσο ο κόσμος του συλλόγου ακόμα και εκεί βρίσκεται δίπλα του!

Ανέκαθεν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας της ομάδας έδινε το "παρών" και αποτελούσε τον 12 παίκτη του συλλόγου.

Έτσι, έγινε και στο σημαντικό εκτός έδρας ματς του Ιστορικού με τον ΠΑΟ Ρουφ. Περίπου 500 κυανέρυθροι φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά την Θύρα 2 του γηπέδου και... μετέτρεψαν το Ρουφ σε Νέα Σμύρνη.

Ατελείωτο τραγούδι και στα 90 λεπτά του αγώνα από τους Πάνθηρες, οι οποίο δεν "τσίμπησαν" ούτε από κάποιους "φιλάθλους" των γηπεδούχων, ούτε από την πολύ κακή διαιτησία του Μπεκιάρη και παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας! 

Να σημειωθεί, πως και στην κεντρική εξέδρα βρέθηκαν πολλοί Πανιώνιοι, οι οποίοι δεν κατάφεαν να βρουν εισιτήρια για το "πέταλο" και έτσι πήραν την θέση τους στην Θύρα 1 του γηπέδου.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στο φινάλε του αγώνα παίκτες και φίλαθλοι φώναξαν όλοι μαζί "Πανιώνιος", δίνοντας μήνυμα ενότητας, παρά το γεγονός πως δεν ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια