Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με τoν αγαπημένο του Πανιώνιο στο πλάι το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Παπαϊωάννου

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Παπαϊωάννου, δημοσιογράφο, συγγραφέα και δημιουργό της εφημερίδας «Το Ποντίκι», αλλά και μεγάλο οπαδό του Πα...

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Παπαϊωάννου, δημοσιογράφο, συγγραφέα και δημιουργό της εφημερίδας «Το Ποντίκι», αλλά και μεγάλο οπαδό του Πανιωνίου, είπαν την Τρίτη η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι του στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Ο Κώστας Παπαϊωάννου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 84 ετών.

Το φέρετρό του ήταν καλυμμένο με ένα κόκκινο πανί και πάνω του ήταν ένα κασκόλ και ένα στεφάνι από την αγαπημένη του ομάδα, τον Πανιώνιο.

Στο σύντομο αποχαιρετιστήριο λόγο του, ο Αντώνης Αλακιώτης, πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης (και επίσης Πανιώνιος), ανέφερε:

«Αποχαιρετούμε εδώ σήμερα τον Κώστα Παπαϊωάννου, τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας “Το Ποντίκι”, που πάντα θα βρίσκεται εδώ μαζί μας και στις μνήμες μας, για το πάθος του, την επαγγελματικότητά του, την τελειομανία του για την τεκμηρίωση της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας και των βιβλίων του. Για το ήθος του, που τόσο οι αναγνώστες του όσο και οι συνάδελφοί του είχαν εκτιμήσει. Είχε κερδίσει την αγάπη και το θαυμασμό όλων μας.

Αποχαιρετούμε τον εκδότη της εφημερίδας “Το Ποντίκι” που για δεκαετίες περιμέναμε με αγωνία να διαβάσουμε την εφημερίδα, γιατί σχεδόν πάντα κάτι είχε ξετρυπώσει. Αποχαιρετούμε τον άνθρωπο που ήταν δάσκαλος σε δεκάδες νεότερους δημοσιογράφους, αλλά και Ανθρωπος με την ουσιαστική σημασία της λέξης, όπως μου την περιέγραφε για αυτόν ο κοινός μας φίλος Δάνης.

Αποχαιρετούμε εδώ σήμερα ένα αγαπητό μέλος της Πανιώνιας οικογένειας, της οποίας είχαμε την τύχη και τη χαρά να είναι μέλος μας. Αποχαιρετούμε τον κυανέρυθρο με τα γαλανόλευκα μάτια, όπως έγραφε η ταυτότητά του. Καλό σου ταξίδι, αγαπητέ Κώστα».

Πηγή: protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια