Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη «τεσσάρα» με... σόου Λιoύμη!

Ο πιο παραγωγικός φετινός Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του Πόρου στη Νέα Σμύρνη , για την 16η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και παραμένει ζων...

Ο πιο παραγωγικός φετινός Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του Πόρου στη Νέα Σμύρνη
, για την 16η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και παραμένει ζωντανος στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της ανόδου! 

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες έφτασε στην επίτευξη των τρίων βαθμών.

Με αυτή τη νίκη οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 34 βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης, δύο αγωνιστικές πλέον πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ιστορικό ήταν ο Θανάσης Λιούμης, ο οποίος σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας, δύο σε κάθε ημίχρονο!

Η διαφορά από τοπν πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ παραμένει στους 3 βαθμούς, με τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική να πηγαίνει στην έδρα της Νεάπολης και ο ΠΑΟ Ρουφ στην έδρα του Πόρου.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο τέταρτο είχε ήδη 4 τελικές ενέργειες. 

Αρχικά ο Ζαφείρης μπλόκαρε το σουτ του Πίσπα και εν συνεχεία ξανά ο τερματοφύλακας του Πόρου είπε "όχι" στην κοντινή κεφαλιά του Λιούμη.

Στο 13' η νέα κεφαλιά του Λιούμη πέρασε άουτ, στο επόμενο λεπτό (14') όμως ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Λιούμης με ωραίο κοντρόλ και σουτ έκανε τπο 1-0.

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τους κυανέρυθρους, με τον Γροντή να απειλεί στο 21' και τον Λιούμη στο 28' να σκοράρει ξανά με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από ωραία σέντρα του Ξυγκόρου.

Στο 35' ο Πίσπας λίγο έλειψε να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως το πλάσε του έδιωξε αμυντικός του Πόρου πριν περάσει την τελική γραμμή της εστίας.

Στο 53' οι φιλοξενούμενοι απείλησουν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο ματς, όταν ο Καπούταγλης έδιωξε δύσκολα το δυνατό χτύπημα φάουλ του Καστελλιανάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο... συνήθης υπόπτος, ο Λιούμης, σκόραρε ξανά, μετά από ασιστ "πάρε-βάλε" του Γροντή, έκανε χατ-τρικ και έγραψε το 3-0.

Στο 67' ο Σταυαρακόπουλος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή, με τον Μενσά να περνάει στην θέση του Αργυρίου. 

Ένα λεπτό αργότερα ο Πανιώνιος κατάφερε και σκόραρε ξανά. Με ποιον άλλον; Τον Θανάση Λιούμη! Ο παίκτης του Ιστορικού με κοντινό πλασέ πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του, αλλά και ομαδικό γκολ του συλλόγου!

Στο 71' ο πρώτος σκόρερ του Πόρου στο πρωτάθλημα, Άγγελος Καστελλιανάκης, από κοντά μείωσε το σκορ σε 4-1.

Στο 87' ο Καπούταγλη είπε "όχι" στο δυνατό σουτ του Λούσι.

Τελικό σκορ το 4-1, με τους κυανέρυθρους να μένουν ζωντανοί για την πρώτη θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΟ ΠΟΡΟΣ 4-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξύγκορος (84’ Βλάχος), Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο (72’ Μίχος), Γροντής, Πίσπας (72’ Σπάρταλης), Αργυρίου (66’ Μενσά), Λιούμης (84’ Κράσι), Μούντριχας.

ΑΟ ΠΟΡΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Πλαιτάκης, Αριστεινίδης, Αζίζι, Καλαμιώτης (83’ Μεχμετάι), Λούσι (45’ Καστελλιανάκης), Ράπτης, Πήλος (66’ Ψαρογιάννης).

Διαιτητής: Λαζ. Ρεντίφης (Αν. Αττίκης)

Βοηθοί: Νικ. Τσέλιος (Αν. Αττικής) Αθ. Ξουρίδας (Χίου)

Παρατηρητής: Βλ. Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας)

Καρέ-καρέ οι φάσεις του αγώνα

Πρώτο Ημίχρονο

6’ Σουτ του Πίσπα έξω από την περιοχή του ΑΟ Πόρου, μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

10’ Πολύ καλή σέντρα του Αργυρίου κεφαλιά του Λιούμη από κοντά απέκρουσε με δυσκολία ο Ζαφείρης.

13’ Σέντρα-σουτ του Ξύγκορου, απομάκρυνε με δυσκολία ο Ζαφείρης σε κόρνερ

14’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανοίγει το σκορ, ο Λιούμης μετά από κόρνερ πλάσαρε εύστοχα τον Ζαφείρη ανοίγωντας το σκορ για τον Ιστορικό.

21’ Σουτ του Γροντή η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

27’ Σουτ του Γκίνο απέκρουσε με δυσκολία ο Ζαφείρης

28’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος διπλασιάζει τα τέρματα του. Ο Ξύγκορος έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Λιούμης από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ζαφείρη πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

35’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Πίσπας πέρασε τον Ζαφείρη, ωστόσο το πλασέ του απομακρύνθηκε στη γραμμή από την άμυνα του Πόρου.

38’ Σουτ του Αργυρίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

41’ Πρώτη καλή φάση για τον ΑΟ Πόρο. Ο Μπάμπης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Πανιωνίου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καπούταγλη.

Δεύτερο Ημίχρονο

52’ Φάουλ του Καστελιανάκη απομάκρυνε στη γωνία του ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Καπούταγλης.

58’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Τέλεια συνεργασία ανάμεσα σε Πίσπα, Μούντριχα και Γροντή, ο τελευταίος βρήκε τον Λιούμη, ο οποίος σε κενή εστία νίκησε τον Ζαφείρη πετυχαίνοντας χατ-ρικ στην αναμέτρηση.

65’ Προβολή του Λιούμη μετά από κόρνερ του Πανιωνίου η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

68’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο Γκίνο εκτέλεσε γρήγορα μία εκτέλεση φάουλ και ο Λιούμης βγήκε φάτσα με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Πόρου Ζαφείρη πετυχαίνοντας το 4-0 για τον Ιστορικό, με τον ίδιο να πετυχαίνει όλα τα τέρματα της ομάδας του.

71’ Γκολ για τον ΑΟ Πόρο, ο οποίος μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά του Καστελλιανάκη μετά από σέντρα του Αζίζι.

73’ Σουτ του Μενσά έξω από την περιοχή του Πόρου, η μπάλα κατέληξε έξω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια