Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: Τα εισιτήρια και ο τρόπος παραλαβής από τον κόσμo

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ και τον τρόπο που θα μπορούν να τα παραλάβ...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος, σχετικά με τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ και τον τρόπο που θα μπορούν να τα παραλάβουν οι φίλοι του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: 

"Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας πως την Κυριακή 13/03 και μόνο για τους κατόχους διαρκείας της φετινής σεζόν θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων απο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ. Με την επίδειξη του φετινού διαρκείας στο εκδοτήριο κάθε κάτοχος δικαιούται από ένα (1) εισιτήριο.

Το εκδοτήριο θα λειτουργήσει απο τις 11:00 εως την εξάντληση των εισιτηρίων. Παράλληλα μέρος των εισιτηρίων θα διατεθούν και από τους Πάνθηρες οι οποίοι έχουν ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση τους τις λεπτομέρειες.
Κατανοούμε οτι μπορεί να μην εξυπηρετηθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος μας αλλά η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη απο τα εισιτηρία που μπορεί να μας εξασφαλίσει η αντίπαλη ομάδα λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου και δεδομένων των περιορισμών που υπάρχουν.
Το ακριβές νούμερο των εισιτηρίων που θα διατεθούν θα το γνωρίζουμε το Σάββατο 12/3 λόγω της νεας ΚΥΑ, που ενδέχεται να τροποποιηθεί, με την πληρότητα των γηπέδων να αλλάζει απο 50% σε 75%.
Ραντεβού Κυριακή 13/03 στις 13:00 στην πλατεία Νέας Σμύρνης (Γαλαξίας).

Εμπρός ΙΣΤΟΡΙΚΕ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια