Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχάριστα νέα από τον «Oρφέα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο "Ορφέας"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο "Ορφέας", μέσω της οποίας ενημερώνει πως "...πέτυχε ακόμα τρείς συμφωνίες με εταιρίες παροχής ενέργειας οι οποίες αποτελούν πλέον χρέη διακανονισμένα και άρα αίρεται η δέσμευση των λογαριασμών από την πλευρά των εταιριών αυτών".

Αναλυτικά: 

"Η Συμμετοχική - Εθελοντική ομάδα για τον Πανιώνιο «Ορφέας», στο πλαίσιο των επαφών που κάνει με τους πιστωτές του Συλλόγου (και τελικό σκοπό την άρση των λογαριασμών του Πανιωνίου) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά το διακανονισμό του σκέπαστρου (εταιρία Γατζούλα) πέτυχε ακόμα τρείς συμφωνίες με εταιρίες παροχής ενέργειας οι οποίες αποτελούν πλέον χρέη διακανονισμένα και άρα αίρεται η δέσμευση των λογαριασμών από την πλευρά των εταιριών αυτών. 

Αυτές οι οφειλές (€27.000, €36.000, €12.800), που δεν είχαν διακανονιστεί ποτέ άλλοτε, προστέθηκαν πάνω σε παλιότερες με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο Σύλλογος να χάσει την παροχή ρεύματός του για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Είχαν ξαναγίνει προσπάθειες να διακανονιστεί το χρέος στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχε τηρηθεί η συμφωνία (από πλευράς Πανιωνίου) γεγονός που είχε δημιουργήσει άσχημο πιστωτικό προφιλ για τον Σύλλογο. 

Τελικώς, με επαφές ανθρώπων της ομάδας και διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος θα τηρήσει την συμφωνία, οι εταιρίες δέχτηκαν νέο διακανονισμό και νέο συμβόλαιο παροχής με αρκετά πιο επωφελείς όρους, οι οποίοι τηρούνται ήδη εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι υποθέσεις σιγά σιγά τακτοποιούνται και ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα καλά νέα για τον Σύλλογο. 

One step at a time ..

Υ.Γ. Διπλό την Κυριακή Πανιωνάρα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια