Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόρος: «Η θέση τoυ Πανιωνίου είναι στην Super League»

Τις ευχαριστίες τους προς τον Πανιώνιο θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του ΑΟ Πόρου

Τις ευχαριστίες τους προς τον Πανιώνιο θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του ΑΟ Πόρου, για τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης το απόγευμα της Κυριακής (20/3). 

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του κρητικού συλλόγου σημειώνουν πως ήταν «χαρά και τιμή» για την ομάδα τους που αντιμετώπισε δύο φορές τον Πανιώνιο, ευχόμενοι να βρει τον δρόμο του και να επιστρέψει στη Super League. 

Αναλυτικά: 

 «Ο Α.Ο. Πόρου ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο του Πανιωνίου για την τρομερή φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, στους διοικούντες και στους φιλάθλους μας στο ιστορικό και ξεχωριστό για μας παιχνίδι της Κυριακής (20/03) στη Νέα Σμυρνη. Τέτοιες φιλοξενίες, μία από τις καλύτερες που γνωρίσαμε τη φετινή περίοδο μαζί με αυτές στη Σούδα και στο Ρουφ, πάνε μόνο μπροστά το ποδόσφαιρο και βοηθούν στην ανάπτυξη και στην πρόοδό του. 

Ήταν χαρά και τιμή μας που αντιμετωπίσαμε δύο φορές φέτος έναν αντίπαλο του μεγέθους και του βεληνεκούς του Πανιωνίου που έχει βγάλει τεράστιους παίκτες κι έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η θέση του είναι στη Super League κι ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει σύντομα στον φυσικό του χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια