Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίστη και στήριξη!

Ο Πανιώνιος πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για την υπόθεση "άνοδος", ωστόσο ακόμα όλα μπορούν να συμβούν!

Ο Πανιώνιος πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για την υπόθεση "άνοδος", ωστόσο ακόμα όλα μπορούν να συμβούν!

Και εξηγούμαστε... Η ομάδα του Σταυρακόπουλου μπορεί να βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ, όμως αν καταφέρει και κάνει το απόλυτο των νικών στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, τότε πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά!

Οι κυανέρυθροι δεδομένα έχουν την καλύτερη ομάδα του ομίλου, όμως σε αρκετούς αγώνες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την ανωτερότητα τους σε νίκες. Ένα τέτοιο ματς ήταν και το τελευταίο με τον Άγιο Νικόλαο, όπου ήταν λες και έγιναν όλα για να έρθει η ήττα. Η ομάδα έχασε... άχαστες ευκαιρίες και ο αντίπαλος με... μιάμιση ευκαιρία "έκλεψε" το τρίποντο στις καθυστερήσεις! 

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Ο Πανιώνιος στα επόμενα παιχνίδια του, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο με τον Αλμυρό, πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός, πιο κυνικός! Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Αυτό λείπει από την ομάδα σε αρκετά ματς, αυτό πρέπει να βελτιώσει. Αν αποκτήσει το λεγόμενο εύκολο γκολ, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα και θα έρθουν οι νίκες που χρειάζονται.

Αν, λοιπόν, ο Ιστορικός κάνει το "6 στα 6", τότε θα τερματίσει πρώτος, γιατί δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως ο ΠΑΟ Ρουφ δεν θα στραβοπατήσει τουλάχιστον μία φορά. 

Πίστη, στήριξη και θετική αύρα απο τον κοσμο στην ομάδα, κυρίως πίστη από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές στις δυνατότητες τους και όλα μπορούν να γίνουν!

Εμπρός Ιστορικέ!

Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια