Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΑΟΑΝ: «Κεκλεισμένων των Θυρών με Πανιώνιo»

Στην απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΟΑΝ - Πανιώνιος κεκλεισμένων των θυρών πήρε η κρητική ομάδα.

Στην απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΟΑΝ - Πανιώνιος κεκλεισμένων των θυρών πήρε η κρητική ομάδα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας αποφάσισε λόγω των μέτρων της κυβέρνησης τα οποία ισχύουν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού και το ποσοστό εισόδου στους αθλητικούς χώρους της χωρητικότητας του 10% , λόγω του ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων μας στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, ακόμη και για τα εισιτήρια διαρκείας και τους υποστηρικτές της ομάδας, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή (13/2) δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας.

Ζητάμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, καθώς κατανοούμε την θέληση του να παρευρεθεί σε αυτόν το σημαντικό αγώνα, όμως με τα μέτρα τα οποία ισχύουν λόγω των συνθηκών, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε αυτή τη φορά στο πλευρό μας, κάτι που πάρα πολύ θέλουμε.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μόνο όσοι παραλάβουν προσκλήσεις από τη διοίκηση της ομάδας μας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.»

1 σχόλιο

  1. XAXAXA φοβούνται τοσο πολυ για την τσαπου που θελουν και κεκλεισμενων οι ανυπαρκτοι.Θέλουν δεν θέλουν οι πανθηρες θα ερθουν στο ματς να τους πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή