Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος για την εμφάνιση «κρουσμάτων» στον Ατσαλένιo

Ανακοίνωση για την... ξαφνική εμφάνιση "κρουσμάτων" στον Ατσαλένιο, προσεχή αντιπάλου του Πανιωνίου, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ...

Ανακοίνωση για την... ξαφνική εμφάνιση "κρουσμάτων" στον Ατσαλένιο, προσεχή αντιπάλου του Πανιωνίου, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ιστορικού. 

Μαλιστα, γίνεται αναφορά πως η "είδηση" με τα "κρούσματα" στον Ατσαλένιο έγινε συμπτωματικά τη στιγμή που ο πρώτος σκόρερ των Κρητικών είναι τραυματίας και πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μεγάλη «αγωνία» βλέπουμε πως ο COVID «εμφανίστηκε» στην ομάδα του Ατσαλένιου χωρίς διάγνωση αλλά μέσω non-paper σε ιστοσελίδα. Συμπτωματικά πάντα, όταν σημαντικός παίκτης των αντιπάλων δίνει συγκινητική μάχη με τον χρόνο να προλάβει το παιχνίδι μας, μια μάχη που καθώς φαίνεται μάλλον βγαίνει «δεύτερος». 

Συμπτωματικά πάντα όταν τα νεα περί υπόπτων κρουσμάτων έχουν φτάσει στην Αθήνα απο χτες το βράδυ. Ευτυχώς η ΕΠΟ έχει ενημερωθεί εγκαίρως και φυσικά οχι απο την ομάδα του Ατσαλένιου. Είμαστε σίγουροι πως η ΕΠΟ θα δώσει την δέουσα προσοχή που απαιτεί αυτή η ύποπτη περίπτωση και τις τυχόν κυρώσεις που προβλέπονται. 

Η ομάδα του Ατσαλένιου για το μόνο που είχε «ενημερώσει» είναι για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Καιμακαμούδη…και τουλάχιστον, εδω στην Αθήνα, τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν έχουν ιικό φορτιό.

Ας παίξουμε λίγη μπάλα επιτέλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια