Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι νίκες πoυ βγάζουν πρωταθλητές, το ματς στο Ρουφ και η στήριξη του κόσμου!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για το "διπλό" του Ιστορικού στον Ατσαλένιο. 

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει λίγα πράγματα για το "διπλό" του Ιστορικού στον Ατσαλένιο. 
  • Πρώτα απ' όλα κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος τα "τρίποντα" είναι αυτά που βγάζουν πρωταθλητή και όχι μία καλή ή κακή εμφάνιση. 
  • Ο Πανιώνιος (και) σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, όμως και σε αυτό το παιχνίδι σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες και απέδειξε πως δεν έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει εύκολα και να παίρνει αυτό που δικαιούται μέσα στο γήπεδο. 
  • Αυτή τη φορά βέβαια το τέλος βάφτηκε... κυανέρυθρο. Δεν επαναλήφθηκε η ιστορία του Αγίου Νικολάου. Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις, με πέναλτι που κέρδισε ο "πανταχού παρών" Γιάννης Κοντοές και εκτέλεσε εύστοχα ο "μαέστρος" Δημήτρης Γροντής. Μία νίκη που χρειαζόταν και άξιζε να πάρει η ομάδα, με βάση την καλύτερη εικόνα που είχε από τον ΠΟΑ. Άλλωστε της το χρωστούσε η μπάλα και η τύχη...
  • Μία νίκη, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟ Ρουφ στον Γιούχτα, είχε διπλό κέρδος για τον Πανιώνιο. Πλέον η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μόλις τρεις βαθμοί, κάτι που σημαίνει πως σε δύο Κυριακές από τώρα ο Ιστορικός θα έχει την ευκαιρία με "διπλό " στο Ρουφ να σκαρφαλώσει στην κορυφή.
  • Αν θυμάστε καλά μετά την ήττα στον Άγιο Νικόλαο είχα γράψει το εξής: "Είμαι πεπεισμένος πως αν ο Πανιώνιος κάνει το 6 στα 6 μέχρι το τέλος θα βγει πρώτος. Το Ρουφ θα χάσει βαθμούς". Μέχρι στιγμής κάπως έτσι κυλούν τα πράγματα. Η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ έχασε ήδη βαθμούς στον Γιουχτα και έχει τρία ακόμα δύσκολα ματς μέχρι το φινάλε, με Πανιώνιο (εντός), Πόρο (εκτός), Άγιο Νικόλαο (εκτός). Ο Ιστορικός έχει στα πόδια του πλέον την πρωτιά!
  • Έχουμε μια εβδομάδα κενό και την Κυριακή (13/03) θα γίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι έως τώρα της σεζόν. Μέχρι τότε πρέπει να, καθαρίσει το μυαλό των παικτών, να δουλέψει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται και να ετοιμαστεί για να εμφανιστεί στο μικρό και πλαστικό γήπεδο του Ρουφ πανέτοιμη για το "διπλό" κορυφής! Μαζί φυσικά με τους πιστούς φιλάθλους της!
  • Και κάτι τελευταίο. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, τόσο για τον Ατσαλένιο όσο και για τον Πανιώνιο, αποφασίστηκε να μην υπάρχει τηλεοπτική, αλλά ούτε και ραδιοφωνική κάλυψη. Δυστυχώς σαν panionianea.gr δεν έχουμε την δυνατότητα κάθε εβδομάδα να κάνουμε ταξίδι στην Κρήτη. Ετσι, είπαμε έστω και από απόσταση να κανούμε κάτι για να υπάρχει ενημέρωση του αγώνα για όλο τον Πανιώνιο κόσμο, κάνοντας γραπτώς live την εξέλιξη της αναμέτρησης. Εγινε με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς δεν υπήρχε το παραμικρό μέσο της Κρήτης που να παρέχει κάποια ενημέρωση. Με όποια μέσα είχαμε κάναμε αυτή την ενημέρωση και νομίζω πως ήταν πλήρης. Πιστεύω, έστω και έτσι, πως καταφέραμε να σας μεταφέρουμε πλήρης εικόνα του παιχνιδιού και ευτυχώς το live είχε κυανέρυθρο happy end. Ένα ευχαριστώ στον Αντρέα από τον Πανιώνιο, αλλά και τον Γιώργο από τον Ατσαλενιο για την συνεισφορά τους στην ενημέρωση. Φυσικά μεγάλο ευχαριστώ και σε όλο τον κόσμο του Ιστορικού για την υποστήριξη του στην προσπάθεια που κάνουμε συνεχώς στα panionianea.gr. Ο αριθμός των σχεδόν 74.000 επισκεπτών σε μία μέρα στο site (παρακάτω φωτογραφία), όταν η ομάδα παίζει στην Γ' Εθνική, δείχνει πάρα πολλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια