Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνάντηση Δήμου - Ερασιτέχνη για λύση στο "Αργύρης Κορωναίoς"

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, με θέμα την επισκευή του γηπέδου μπάσκετ "Αργύρης Κορωναίος" που καταστράφηκε στην πρόσφατη καλοκαίρια. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δήμος Νέας Σμύρνης:

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Διονύση Κονιδάρη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση με μέλη του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ και μέσα από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε άμεσα εφικτή λύση για την επισκευή του προπονητηρίου των Ακαδημιών του Πανιωνίου, “Αργύρης Κορωναίος”, που καταστράφηκε από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

"Συνεχίζουμε να φροντίζουμε καθημερινά τον Πανιώνιο, βασικό πυλώνα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Σμύρνης" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Κονιδάρης μετά το πέρας της συνάντησης.

Από την μεριά του ο κ. Συρίγος δήλωσε: “Η συμφωνηθείσα λύση πιστεύουμε ότι θα τύχει καθολικής αποδοχής και αποτελεί ουσιαστική λύση για την αθλητική γενιά μας. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποδεικνύει έμπρακτα την θέλησή του να δίνει άμεσες λύσεις, όπου και όταν χρειαστεί.”

Δεν υπάρχουν σχόλια