Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνάντηση Πανιωνίου με Δήμο Νέας Σμύρνης για τις ζημιές στο γήπεδo

Συνάντηση μεταξύ  της διοίκησης του Πανιωνίου ΓΣΣ και του  Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη στο Δημαρχείο, με αποκλειστικό θέμ...

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Πανιωνίου ΓΣΣ και του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη στο Δημαρχείο, με αποκλειστικό θέμα την επίλυση των εκτεταμένων ζημιών που έγιναν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου από την χιονοκαταιγίδα “Ελπίς”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από μεριάς Δήμου ο Γεν. Γραμμάτεας Μιχάλης Χρηστάκης, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης ΚονιδάρηςΠολύδωρος Συρίγος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν. Από μεριάς Πανιωνίου ΓΣΣ ο Πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης, οι Αντιπρόεδροι Θεόδωρος ΝτάντοςΝικήτας Βέλλης και ο Έφορος Γηπέδου Νίκος Μιγόπουλος.

Όπως αναφέρει το "neasmyrniradiotv.gr" από μεριάς Δήμου τονίσθηκε η βούληση για άμεσες λύσεις και συμμετοχή του Δήμου στα έξοδα κατασκευής νέου προπονητηρίου στη θέση του καταστραφέντος, η οροφή του οποίου κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού. Η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ έκανε γνωστό πως ήδη έχει αναθέσει σε μηχανικούς να σχεδιάσουν – κοστολογήσουν το έργο και μόλις γίνει αυτό θα ενημερώσει αρμοδίως το Δήμο Νέας Σμύρνης για το κόστος, έτσι ώστε να προχωρήσει η όποια χρηματοδότηση χρειαστεί.

Μέχρι να γίνουν όλα τα παραπάνω ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα παραχωρήσει ώρες σε κλειστά γυμναστήρια σχολείων και στα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, έτσι ώστε να προπονούνται καθημερινά οι ακαδημίες του Πανιωνίου. Επίσης ήδη ο Δήμος έχει δρομολογήσει συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια