Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλο «διπλό» για τους Πάνθηρες του Πόλo

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου

. Ο Ιστορικός επικράτησε εκτός έδρας με 12-11 του Απόλλωνα Σμύρνης, παίρνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

Οι παίκτες του Δήμου έβγαλαν ψυχή και πάθος στην πισίνα και με το "χρυσό" τέρμα στα 5.4 πριν το τέλος πανηγύρισαν το πολύ μεγάλο "διπλό".

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος προσπέρασε στην βαθμολογία τον Απόλλωνα και έχει πια 36 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλος του έμεινε στους 34.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-12

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 3, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μουζαλάς, Ζουρίδης, Σπούνερ 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 4, Δήμου Τάκης, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κατσώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια