Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα απο τον Πρωτέα Βoύλας

Επιστροφή στις... ήττες για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Πρώτεα Βούλας με 83-70. Η ...

Επιστροφή στις... ήττες για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Πρώτεα Βούλας με 83-70.

Η ομάδα του Παντελάκη από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, κατά διαστήματα βρήκε τα πατήματα της στο παρκέ, βρήκε τρόπους να μειώσει, όμως ο σύλλογος της Βούλας ήταν ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά και έφτασε στην επικράτηση. 

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Αιγάλεω.

Ο Κυρίτσης με τον Λυκογιάννη ήταν οι παίκτες που "τράβηξαν" το κουπί στην επίθεση, ενώ στα τελευταία λεπτά ή ομάδα εμφάνισε και σημάδια κούρασης, λόγω του μικρού ροστερ και των απουσιών που υπήρχαν.

Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας 70-83

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Φ., Κωνσταντινόπουλος, Αντωνιάδης

Δεκάλεπτα: 13-17, 30-40, 51-57, 70-83

Πανιώνιος (Παντελάκης): Λάζαρης 1, Λιαράκος, Μπελίτσης 4, Βασιλακάκης 1, Μπένος 10, Κυρίτσης 31 (2), Ρουμελιώτης 8 (2), Λυκογιάννης 7 (1), Σκουλούδης 8.

Πρωτέας Βούλας (Τερζής): Δενδρινός 15 (4), Τσακναρίδης 5 (1), Κυριλής 19 (3), Ματσάγγος 1, Γάργαλης 20 (5), Σκορδάς 13, Μόρφης 6, Βλάχος 2, Βισνιέβσκι 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια