Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαμένος στoν Αγιο Νικόλαο!

Οδυνηρή ήττα από τον Άγιο Νικόλαο για τον Πανιώνιο στην Κρήτη.  Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 1-0, με γκολ που δέχτηκαν στην παράταση και πλέο...

Οδυνηρή ήττα από τον Άγιο Νικόλαο για τον Πανιώνιο στην Κρήτη. 

Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 1-0, με γκολ που δέχτηκαν στην παράταση και πλέον έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για άνοδο.

Μαλιστα ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε εκτός έδρας τον Αρη Σούδας, με την βαθμολογία πλέον είναι η εξής: ΠΑΟ Ρουφ πρώτη θέση με 29 βαθμούς, Πανιώνιος δεύτερος με 24 βαθμούς και τρίτη θέση Άγιος Νικόλαος με Πόρο με 23 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος δημιούργησε και έχασε μοναδικές ευκαιρίες, όμως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε σάρκα και οστά, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην αντεπίθεση σττις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, αλλά χωρίς ποιότητα, με τις δύο ομάδες να δίνουν... μάχες εντος αγωνιστικού χώρου. 

Στην επανάληψη όσο περνούσε ο χρόνος ο Πανιώνιος ανέβαζε ρυθμούς και στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα έπαιζε ουσιαστικά μονότερμα υον αντίπαλο του.

Μαλιστα, οι κυανέρυθροι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. 

Κράσι, Δρίτσας, Αργυρίου και Κοντοές έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, όλες εξ' επαφής. Χωρίς υπερβολή η μία ευκαιρία πιο κλασική από την άλλη! Ήρωας για τους γηπεδούχους ο τερματοφυλακας Δερμιτζάκης. 

Τελικά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε σάρκα και οστά. Στις καθυστερήσεις, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Κρίστιαν προ κενης εστίας σκόραρε και έδωσε μια ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του.

Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο λόγω δευτερης κίτρινης κάρτας στον Κίτο.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι παίκτες του Πανιωνίου πήγαν στο φινάλε προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του συλλόγου, με τους τελευταίους όμως ουσιαστικά να μην τους δέχονται!


ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Δερμιτζάκης, Δολαψάκης, Αυγουστάκης (67' λ.τρ. Κρίσταν), Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Παπαδόπουλος (72' Χριστόπουλος), Μηνάς, Νοκάι (86' Μ. Πάγια), Κίτος, Μαυρής


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (75' Αργυρίου), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης, Κοντοές, Μπρέγκου (86' Λιούμης), Γροντής, Πίσπας (75' Γκίνο), Μενσά (57' Δρίτσας), Κράσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια