Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει!

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που το απόγευμα της Κυριακής (20/2) επιβλήθηκε με 2-0 του Αλμυρού, για την 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικ...

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός, που το απόγευμα της Κυριακής (20/2) επιβλήθηκε με 2-0 του Αλμυρού, για την 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου αυτή τη φορά ήταν πιο αποτελεσματική, είχε την ουσία που στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ, σκόραρε δύο τέρματα, είχε φάσεις και για περισσότερα και εν τέλει έφτασε στην σημαντική επικράτηση.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Λιούμης και Πίσπας, ενώ κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν υστέρησε σε απόδοση.

Πλέον ο Ιστορικός έφτασε τους 27 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Ρουφ τους 32 (νίκησε τον Ατσαλένιο 2-1). Στην τρίτη θέση μόνος ο Πόρος που επικράτησε του Αγίου Νικολάου.

Το παιχνίδι

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος παρέταξε την ομάδα με διαφορετικό σύστημα, με τους παίκτες που απαρτίζουν την ενδεκάδα να παίζουν ουσιαστικά σε σύστημα 4-4-2. Λιούμης και Κράσι ήταν το επιθετικό δίδυμο, με τους Πίσπα και Αργυρίου να βρίσκονται στα δύο "φτερά" της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από ωραία σέντρα του Κοντοέ, ο Κράσι έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 11' αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι, με το σουτ του Ντιονίδιο να περνάει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Αργυρίου έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά, γύρισε πολύ όμρφα και την μπάλα στον Λιούμη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 22' οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, με το σουτ του Λεόν να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Καπούταγλη.

Στα επόμενα λεπτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Αλμυρό να έχει ανεβάσει τις γραμμές του, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά.

Στην τελευταία φάση του 45λεπτου ο Σωτήρης Πίσπας έκανε φοβερή ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 2-0.

Στο 56' ο φοβερός Πίσπας πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε και το πλασέ, με τον Χανιωτάκη να διώχνει με τα πόδια, ο Κράσι που ακολούθησε την φάση δεν μπόρεσε για λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Γροντής με έξυπνη... λόμπα προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος όμως κατάφερε και μπλόκαρε.

Στο 77' ο Δημήτρης Κοιλιάρας έκανε ατομική ενέργεια, έκανε και το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από την εστία του Καπούταγλη.

Τελικό σκορ το 2-0 ο Πανιώνιος, με τους παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν μία πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν στο φινάλε του πρωταθλήματος την πρώτη θέση.

Καρέ-καρέ οι φάσεις του αγώνα

Α’ Ημίχρονο

7’ Κεφαλιά του Κράσι πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη

11’ Σουτ του Ντιονίσι μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Ιστορικού.

12’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος ανοίγει το σκορ. Εξαιρετική ενέργεια του Αργυρίου που πασάρε πανέμορφα στον Λιούμη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χανιωτάκη για το 1-0.

22’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό. Σουτ του Λεόν η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Καπούταγλη.

29’ Σουτ του Δαμιανάκη για τον Αλμυρό, η μπάλα πολύ έξω από τα δοκάρια του Καπούταγλη.

33’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Αλμυρό στην θέση του Γιάννη Κοιλιάρα μπήκε ο Ζέλιος.

45’ Γκολ για τον Πανιώνιο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Καταπληκτική ατομική ενέργεια του Πίσπα, ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε και νίκησε τον Χανιωτάκη για το 2-0 του Ιστορικού.

Β΄ Ημίχρονο

47’ Σουτ του Γροντή μετά από πάσα του Λιούμη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη.

56’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να πετύχει το 3-0 ο Πίσπας νικιέται σε τετ α τετ από τον Χανιωτάκη και η άμυνα του Αλμυρού διώχνει λίγο πριν ο Κράσι σε κενή εστία στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

65’ Μακρινό σουτ του Δημήτρη Κολιάρα, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καπούταγλη.

68’ Σουτ του Κοιλιάρα μετά από απομάκρυνση της άμυνας του Πανιωνίου η μπάλα έξω από την εστία του Καπούταγλη.

72’ Σημαντική ευκαιρία για τον Πανιώνιο, μετά από βολέ του Καπούταλη, ο Αργυρίου κέρδισε την κόντρα από τον τερματοφύλακα του Αλμυρού Χανιωτάκη, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

79' Σουτ του Λεόν, η μπάλα άουτ.

83' Ο Μενσά βγαίνει απέναντι από τον Χανιωτάκη, πριν σουτάρει τον κόβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης (81' Ξυγκόρος), Μπρέγκου, Γροντής (81' Μενσά), Πίσπας (81' Μούντριχας), Αργυρίου, Λιούμης (73’ Δρίτσας), Κρασί (62’ Γκίνο).

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Εμμανουήλ Παπαματθαιάκης): Χαντωτάκης, Ντιονίσι (66’ Μίσκου), Κοιλιάρας Γ (33’ Ζέλιος)., Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Λεόν, Κοιλιάρας Δ., Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (66’ Αγαπάκης), Μπρέγκνα.

Διαιτητής: Μιχ. Ζέστας (Πειραιά)
Βοηθοί: Νικ. Τσέλιος (Αν. Αττικής), Α. Κωστάκης (Αν. Αττικής)
Παρατηρητής: Ν. Φαντόπουλος (Πειραιάς)


Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια