Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στη Βουλιαγμένη και τωρα η Β' φάση

Την εκτός έδρας ήττα με 9-6 από την Βουλιαγμένη γνώρισε η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, στο φινάλε της Α' φασης του πρωταθλήματος τη...

Την εκτός έδρας ήττα με 9-6 από την Βουλιαγμένη γνώρισε η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, στο φινάλε της Α' φασης του πρωταθλήματος της Α1.

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν στην 2η θέση στον 2ο όμιλο και πλέον ετοιμάζονται για την Β φάση, η οποία ξεκινά στις 26/02.

 Στον εξ αναβολής αγώνας της Α1 Ανδρών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, οι παίκτες του Κώστα Δήμου απέναντι στην πρωτοπόρο του Β' ομίλου Βουλιαγμένη, προέβαλαν ισχυρή αντίσταση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 5-2 στα μέσα 2ου οκταλέπτου όμως στη συνέχεια οι κυανέρυθροι κατάφεραν να μειώσουν σε 5-4. Μέχρι τις αρχές του 4ου οκταλέπτου οι παίκτες μας πάλεψαν και κατάφερναν να είναι κοντά στο σκορ 6-5. Όμως οι μπέμπηδες με 3 συνεχόμενα τέρματα ξέφυγαν με 9-5, για να μειώσει στο τέλος σε 9-6 ο Τάκης Δήμου, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδα μας με 2 τέρματα.

Στον Πανιώνιο προετοιμάζονται πλέον για τα δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 1-1, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 2, Πάπαριτς, Σαπουνάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 2, Λεβαντής, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 1, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια