Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη επί του Νηρέα Χαλανδρίου

Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι κυανέρυθρες, επικράτησαν με 12-9 του Νηρέα Χαλανδρίου για τη 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. 

Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι κυανέρυθρες, επικράτησαν με 12-9 του Νηρέα Χαλανδρίου για τη 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. 

Οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου έκαναν καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 5-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και 10-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο Νηρέας παίζοντας ζώνη στην άμυνα δυσκόλεψε την επίθεση της γηπεδούχου που δυσκολευόταν να βρει λύσεις. Οι παίκτριες του Νηρέα κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στα δυο τέρματα (11-9) 2:32 πρίν τη λήξη του αγώνα. Τη λύση έδωσε η Άλκηστη Κοτσάφτη που σημείωσε το 12ο τέρμα για την ομάδα μας και σφράγισε τη νίκη.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας απόψε η Ευαγγελία Λουδη που σημείωσε 3 τέρματα. Από 2 τέρματα σκόραραν Σαφέτη, Πουστινίκοβα και Μποκατσένκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-9

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-3, 1-2, 1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη 2, Μαυρωτά Ιφιγ., Πουστινίκοβα 2, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου 1, Μπογκατσένκο 2, Λούδη 3, Τουρλουμούση, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Μήτσου, Καρυπίδου, Κελαδίτη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ελευθέριος Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη, Κόλλια 3, Μπινιάρη 2, Κωνσταντοπούλου 3, Τσαγκαλίδη, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου, Μανουσάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Χρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Δεν υπάρχουν σχόλια