Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλό ταξίδι Μάνο, αγαπημένε μας «Τσε»... (photos)

Το ύστατο χαίρε στον πολυαγαπημενό Μανώλη Τσελεμεντέ είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Δευτέρας (3/1/22).

Το ύστατο χαίρε στον πολυαγαπημενό Μανώλη Τσελεμεντέ είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Δευτέρας (3/1/22).

Ο αείμνηστος Μάνος, γνωστός σε όλους ως "Τσε', πριν από λίγα 24ωρα έφυγε αιφνιδίως από την ζωή, σκορπώντας την θλίψη σε όλους μας. 

Ο "Τσε" ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, παρά πολύ αγαπητός σε όλους και φυσικά αγαπούσε παθολογικά τον Πανιωνίο, ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ζούσε εκτός Αθήνας, μονίμως στήριζε την αγαπημένη του ομάδα με κάθε τρόπο!

Ένας γνήσιος Πανιώνιος και Πάνθηρας και δεν θα μπορούσε να μην φύγει για το τελευταίο του ταξίδι όπως ακριβώς του αρμόζει!

Οι Πάνθηρες, αλλά και γενικότερα φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το πρώτο "ραντεβού" για τον σύνδεσμο στη Νέα Σμύρνη, όπου υποδέχτηκαν τον Μάνο και όλοι μαζί τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. 

Η σημαία του Πανιωνίου στολιζε το φέρετρο του αγαπημένου μας Μάνου και στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης οικογένεια, φίλοι και Πανιώνιοι, όλοι μαζί είπαν το τελευταίο αντίο.

Όπως είναι λογικό το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο, με τους Πάνθηρες να δημιουργούν στο φινάλε Πανιώνια ατμόσφαιρα, ατμόσφαιρα γηπέδου, με σημαίες και κυανέρυθρα καπνογόνα.  Την ατμόσφαιρα δηλαδή με την οποία θα ήθελε σίγουρα και ο ίδιος ο Μάνος, ο "Τσε",  να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Την ατμόσφαιρα που αγάπησε, μαζί με την οικογένεια του, τα "αδέρφια" του και το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας.

Καλό ταξίδι Μάνο, ας είναι ελαφρύ το χώμα...


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος 

Δεν υπάρχουν σχόλια