Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντική είδηση! Οριστική συμφωνία - διακανονισμό χρέους για το το σκέπαστρο του γηπέδου (photo)

Μία πάρα πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα!

Μία πάρα πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα! Ο "Ορφέας" κατάφερε και ήρθε σε οριστική συμφωνία - διακανονισμό χρέους για το μεγαλύτερο πρόβλημα του Συλλόγου, το σκέπαστρο του γηπέδου του ποδοσφαίρου,

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά από παλινωδίες, μήνες διαπραγματεύσεων και δυσκολίες, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Εθελοντική Συμμετοχική Ομάδα για τον Πανιώνιο "Ορφέας" πέτυχε οριστική συμφωνία - διακανονισμό χρέους για το μεγαλύτερο πρόβλημα του Συλλόγου, το σκέπαστρο του γηπέδου του ποδοσφαίρου.

Συνοπτικά :

• Το μεγαλύτερο και παλιότερο χρέος του Ερασιτέχνη που στάθηκε η βασικότερη αιτία να μην μπορεί ο Σύλλογος να χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς του ή να εκμεταλλευτεί τα ενοίκιά του τα τελευταία 10 (δέκα) και πλέον χρόνια, διακανονίστηκε.
• Το χρέος αυτό έμενε χωρίς διακανονισμό περισσότερα από 16(!) χρόνια. Κατά καιρούς στάθηκε εμπόδιο ακόμα και στις Π.Α.Ε που λειτούργησαν μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο.
• Το χρέος δημιουργήθηκε από κακούς χειρισμούς της πολιτείας (αρχικά το πλάνο ήταν να πληρωθεί από το κράτος και περίπου δύο χρόνια μετά κόπηκαν τα χρήματα) στην χρηματοδότησή του αλλά συνεχίστηκε και γιγαντώθηκε από την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα όσων διαχειρίστηκαν έκτοτε τα θέματα του Συλλόγου.
• Πριν από τις πρόσφατες εκλογές του Ερασιτέχνη αλλά και κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, παλιά στελέχη της Διοίκησης μας απέτρεπαν από το να έρθουμε σε επαφή με την εταιρεία του κύριου Γαντζούλα για λόγους αδιανόητους σ' εμάς.

Με καλή διάθεση και στόχο την ολοκληρωτική κάθαρση του Συλλόγου προσεγγίσαμε τον κύριο Γιώργο Γαντζούλα.

Γνωρίσαμε έναν ευγενικό άνθρωπο, με μεγάλο σεβασμό στον Πανιώνιο, ο οποίος έδειξε όλη την καλή θέληση να συνεργαστεί για να επέλθει η συμφωνία.

Μια συμφωνία που να είναι αμοιβαία και επωφελής, δίνοντας μεγάλο περιθώριο στον Πανιώνιο να προτείνει όρους που τον βοηθούν να ανταποκριθεί με βιώσιμο τρόπο.

Ουσιαστικά, με τις υπογραφές που μπήκαν σήμερα διαγράφεται μεγάλο ποσό τόκων, δικαστικών και άλλων εξόδων που αγγίζει τις €230.000. Χρήματα που ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης θα έπρεπε να καταβάλει.

Δεσμευόμαστε ως Σύλλογος και ως μέλη του Ορφέα να τιμήσουμε μέχρι το πέρας της τελευταίας αποπληρωμής.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο τακτοποιήθηκε. Πατάμε γερά στα πόδια μας. Εργαζόμαστε καθημερινά με αυταπάρνηση, ήθος, αξιοπρέπεια και πάθος.

Σκοπός μας ν' αφήσουμε ένα σωστό λιθαράκι στην ιστορία του Συλλόγου και καθαρό έδαφος για τις επόμενες γενιές οι οποίες να πάνε τον Πανιώνιο στα 200 και πλέον χρόνια.

Υ.Γ. Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή Ντάντο και τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή τους στους Σταύρο Κατσούλη και Παναγιώτη Βέλλη!

Υ.Γ.2 Βοήθεια δεν πήραμε από κανέναν πρώην του Συλλόγου. Μάλιστα όταν ζητήσαμε την αρωγή τους, όχι οικονομική (το τονίζουμε αυτό), εισπράξαμε αισχρή συμπεριφορά. Δυστυχώς κάποιοι παράγοντες μίκρυναν πολύ στη μνήμη μας, ενώ θα θέλαμε να τους θυμόμαστε ψηλά. Καλή καρδιά, συνεχίζουμε ..



Δεν υπάρχουν σχόλια