Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρα παράπονα για την διαιτησία (photo)

Με έντονα παράπονα άφησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου η διαιτησία του Βασάκη στο ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Σούδας .

Με έντονα παράπονα άφησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου η διαιτησία του Βασάκη στο ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Σούδας.

Οι κυανέρυθροι πρώτα απ' όλα διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 88ου λεπτού, όταν ανατράπηκε ο Αργυρίου στα όρια της περιοχής των γηπεδούχων, με διαιτητή και επόπτη να δείχνουν φάουλ και όχι πέναλτι, καθώς θεώρησαν πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Από την μεριά τους στον Πανιώνιο ξεκάθαρα θεωρούν πως η ανατροπή έχει γίνει εντός περιοχής, με την απόφαση του διαιτητή να κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού η εν λόγω φάση έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Επίσης, ο διαιτητής από τον σύνεσμο Ηρακλείου πολλές φορές χαρίστηκε σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, μη δίνοντας κάποια κάρτα, ενώ αρνήθηκε και την αποβολή σε παίκτη του Άρη Σούδας (με δεύτερη κίτρινη) σε τράβηγμα που έκανε στον Γροντή.

Μάλιστα, παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν και τις πολλές καθυστερήσεις που υπήρξαν ο Βασάκης έληξε βιαστικά το παιχνίδι στο 92:40! 

Τα διαιτητικά παράπονα είναι δεδομένα για τους κυανέρυθρους, όμως πλέον όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Γιούχτα στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε την φάση του 88ου λεπτού καρέ-καρέ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια